Sådan indretter du med grålige toner

Farven grå kan bruges til alle rum i boligen. Det er en god farve, hvis man ønsker at skabe en rolig og stilren stemning. En grå farve behøver bestemt ikke at være kedelig, og du kan for eksempel kombinere flere forskellige nuancer af grå, hvis du ønsker at skabe lidt mere spil og dybde i rummet. Grå er også en rigtig god base-farve, som man for eksempel kan bruge på sine vægge, for at få interiøret til at stå mere frem. Vi vil nu vise dig, hvordan du kan bruge lyse nuancer af grå, i forskellige rum i boligen.


Lyse, grå toner er oplagte til brug i soveværelset, da det er der man som oftes gerne vil skabe en rolig og afslappende stemning. Du kan blandt andet få det grå ind i dit soveværelse ved hjælp af grå maling på væggene, gråt sengetøj, grå pyntepuder, gråt sengetæppe og sort-hvid fotografisk kunst. Mix gerne flere forskellige nuancer, for at få et interessant spil i rummet.


Grå er faktisk også en rigtig god farve til børneværelset, selvom nogle måske vil synes at det er for kedeligt. Som før nævnt, så er grå en rigtig god base-farve, som vil nedtone rummet men også få det øvrige interiør til at stå frem. Det kan derfor være en god kontrast til farverigt legetøj, som kan støje meget i et børneværelse. Kombiner gerne lyse grå nuancer med lyst træ, for at opnå et nordisk look.


Vi har en tendens til at vælge køkkener i hvid, fordi vi er bange for at vælge en farve vi hurtigt vil blive trætte af. Det behøver man ikke at bekymre sig om med den lyse, grå farve. Farven er meget tidløs og elegant, og du vil helt sikkert blive rigtig glad for dit grå køkken. Et gråt køkken er med til at give rummet et subtilt, men smukt twist.


Den grå farve passer også rigtig godt ind i en stue. I og med at grå er en meget neutral farve, så har du med grå, muligheden for at vælge hvilke ting der skal stå frem i din indretning. Både brun og sort passer rigtig godt sammen med grå, så du kan kombinere den med for eksempel træ, læder og pulverlakeret stål, som på billedet.

Kilder/source
Forsidefoto: Stylizimo // Foto 1: BO STHLM // Foto 2: WIHO Design // Foto 3: Real Living Magazine – Styling af Corina Kock – Fotografering af Kristina Soljo // Foto 4: Stylizimo //

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *