Sådan kan du indrette dig med en bænk

En bænk er et møbel, der kan bruges mange forskellige steder i hjemmet, men som mange overser at benytte sig af. Bænken kan fungere som en udstillingsplatform til planter, bøger og andet nips, men der findes også slagbænke, som du kan bruge til opbevaring i hjemmet. Udover dette, kan bænken selvfølgelig bruges til at sidde på, og er oplagt til brug i entréen, ved spisebordet eller for enden af sengen. Vi vil nu vise dig nogle billeder af, hvordan du kan indrette dig med en bænk, og give dig 3 bud på vores yndlingsbænke.


Der er ikke nogen grund til at lade gangarealer stå tomme og kedelige, du kan sagtens indrette en gang så den bliver hyggelig, og i tråd med resten af boligen. Her er en bænk et rigtig godt middel, da det er et smalt og aflangt møbel, som ikke kommer til med at fylde for meget. Du kan bruge bænken som siddeplads, eller til udstilling af dit nips. Stil gerne en plante på eller ved siden af bænken, og pynt den med en pude eller et tæppe, som prikken over i’et.


En siddeplads i entréen er næsten uundværlig. Det er så rart at have et sted at slå sig ned, når man skal have sko på, eller hjælpe børn med at få deres sko på. Du kan med fordel pynte bænken med lidt med planter, eller kurve til opbevaring. En bænk med integreret opbevaringsplads, hvor du kan gemme huer og vanter af vejen, er også smart løsning til entréen.


Det giver et rigtig flot og levende udtryk, når du mikser forskellige stole ved et spisebord. Det samme udtryk kan du opnå, ved at sammensætte stole og en bænk ved bordet. Som du kan se på billederne, så går det faktisk an både til rektangulære og runde borde. En bænk til spisebordet er også smart, hvis der skal være plads til at flere kan sidde sammen, hvor der måske alligevel ikke er plads til så mange stole.


Vi er fans af bænke for enden af sengen i soveværelset! En bænk for enden af senge er med til, at lade hele senge-arrangementet se mere indbydende og spændende ud. Udover dette, er det også meget praktisk med en siddeplads i soveværelset, hvor du for eksempel kan sætte dig og tage sokker på. Men udnyt endelig også muligheden for at pynte bænken lidt, med bøger, planter eller et tæppe.


Børneværelset er også et rum, hvor du bestemt kan få gavn af en bænk. Brug gerne en slagbænk, så du samtidig udnytter pladsen til ekstra opbevaring. Bænken kan bruges sammen med et skrivebord, men kan også sagtens stå frit i rummet. En almindelig bænk kan også bruges som et natbord, eller et bord man kan sidde og lege ved, udnyt eventuelt pladsen under bænken til opbevaring.


Selvom bænkens mest indlysende formål er som en siddeplads, er den også oplagt at bruge til udstilling af nips og pynt. Hvis du bruger bænken til at udstille dine yndlingsting, giver du indretningen mere karakter og personlighed. Det gode ved en bænk er, at den er så nem at få plads til, og ofte ikke fylder særlig meget. Det giver en rigtig flot effekt, hvis du placerer noget højt på bænken, fx en plante eller et billede.

Der er især 3 bænke som vi bare ikke har kunne stå for, derfor har vi også indkøbt dem til vores webshop. Bænkene kan noget forskelligt hver især, og er æstetiske og funktionelle på sin egen måde.

  1. Bænk med ryglæn: Denne skønne bænk fås både sortmalet og i teaktræ. Den har et stilrent og grafisk formsprog, som passer godt ind i de fleste hjem. Bænken er oplagt at bruge i entréen, gangen eller ved spisebordet.
  2. Slagbænk: Vi er vilde med We Do Woods bæredygtige tilgang til møbelproduktion. Denne skønne bænk af bambus, rummer en hel masser opbevaringsplads, og er oplagt til brug i entréen og på børneværelset. Hvis du søger endnu mere opbevaringsplads, kan bænken forlænges ved at hægte flere bænke sammen.
  3. Rustik bænk: Denne smukke bænk, som er lavet af mangotræ, har et rustikt og nordisk udtryk. Bænken har rigtig mange indretningsmuligheder, den kan for eksempel bruges i entréen, til spisebordet, for enden af sengen, men også til pyntegenstande i gangen eller andre steder i hjemmet.

Vi håber at du har fundet inspiration til, hvordan du kan indrette dig med en bænk.

Kilder/source: 
Forsidefoto: HK Living // Foto 1: HK Living // Foto 2: Bjurfors // Foto 3: Bloomingville // Foto 4: Anna Kubel // Foto 5: Entrence Mäkleri // Foto 6: We Do Wood // Foto 7: Maggie O’Driscoll // Foto 8: Real Living Mag // Foto 9: Marisa Vitale Photography // Foto 10: We Do Wood // Foto 11: Bloom & Co // Foto 12: Nytt Rom // 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *