5 bud på flotte kopper

En god kop kaffe, eller te, bliver altså bare lige en tand bedre, når den drikkes af en smuk kop! Heldigvis findes der mange smukke kopper derude, men det kan være ganske svært at vælge imellem dem. Hvis du ikke kan holde dig til én type, kan man jo også sagtens blande kopperne, så får man også en kop til ethvert humør.

Vi har udvalgt 5 kopper til jer, som vi synes er super smukke, og som alle kan noget forskelligt. Alle disse kopper fås i flere forskellige farver, så du kan også blande dem, for at skabe lidt ekstra liv til kaffebordet.

  1. Den unikke – Bjarni Sigurdsson er en islandsk keramiker, som blandt andet laver disse håndlavede krus, i et hav af forskellige glassurer. Kopperne fås i forskellige former og størrelser, hver med et helt unikt udtryk. Kopper som disse nænner man næsten ikke at pakke væk i et skab, de skal stå fremme på en hylde, til glæde for øjet.
  2. Den sanselige – Den matte overflade på de her kopper fra keramiker Mette Duedahl, gør at de er utrolig lækre at røre ved. Den glatte overflade er perfekt, til at varme et par kolde hænder på, og de smukke farver vil med garanti klæde din kaffe.
  3. Den praktiske – Vi er ret vilde med disse kopper, Stacking Mug, fra det japanske Kinto. De er robuste til hverdagsbrug, og fås i nogle skønne farver. De kan også nemt stables, så der er plads til dem i skabet. Fordelen ved en kop med hank er, at du ikke risikerer at brænde fingerne på koppen, når kaffen er nyskænket.
  4. Den sjove – Disse kopper med karakter, er fra svenske Ann-Louise Gustavsson. De sjove, håndmalede prikker og mønstre, gør kopperne til et festligt indslag i din hverdag, da ikke to er ens.
  5. Den store – Nogle gange er en lille kop bare ikke nok, især hvis det er en dejlig kop te eller varm chokolade, man er i færd med at kaste sig over. Store kopper emmer af hygge og afslapning, og disse skønne Chubby Cups fra Helle Gram er ingen undtagelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *