Luftige og svævende møbler til dit køkken

Nordisk design står stærkt i disse år, og få møbelbrands har så klar og ren en stil som danske Frama. Vi har tidligere omtalt, hvordan Reform CPH samler stilfulde køkkenløsning fra førende designerbrands for at forskønne det moderne køkken med smukke fronter og låger til køkkenets skuffer og skabe. Frama har samme mission, blot med deres eget, luftige og lækre design. Her er køkkenmøblerne skabt ud fra princippet om at lave lette møbler i et elegant design, der smukt sammenvæver moderne og klassiske stilarter. Hvert element kan stå for sig selv eller sættes sammen med andre, og de er designet til at kunne stå hvor som helst i rummet.

Du kan læse mere om deres fine møbler her.

Frama-Studio-Kitchen-Remodelista-11
Den smukke skænk skaber en fin synergi mellem den kridhvide bordplade og skuffernes mørke træ. Fordi møblet står på små metalben, er det nemt at gøre rent under skænken, og det giver samtidig møblet et svævende, næsten drømmende præg.

Frama-Studio-Kitchen-Remodelista-12
Skufferne og skabslågerne findes også i lyst træ, som her skaber en spændende effekt med den grå baggrund.

Frama-Studio-Kitchen-Remodelista-13
Den hvide bordplade giver et næsten klinisk rent udtryk, som er velegnet til køkkenet, hvor hygiejne er så vigtig. Skuffernes naturfarvede træfront bløder til gengæld udtrykket lidt op, så det stadig er behageligt at lade øjnene hvile på.

Frama-Studio-Kitchen-Remodelista-15
Her går det mørke træ nærmest i ét med gulvet og væggen, hvilket giver et roligt, diskret udtryk.

Frama-Studio-Kitchen-Remodelista-17
Vekselvirkningen mellem sort metalramme og lyst træ skaber en spændende effekt, hvor elementer som den lille ovn træder tydeligt frem.
Møblerne er designet til at stå alene, og det giver luft i køkkenet, fordi du selv kan placere møblerne som du vil.

Frama-Studio-Kitchen-Remodelista-6
I det minimalistiske design fremstår de praktiske elementer som kogeplader eller vask som diskrete æstetiske tilføjelser, der ikke forstyrrer øjet.

Foto credit: Frama

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *