Pift IKEA køkkenet op med lækre køkkenlåger

Reform CPH er et nyt, dansk køkkenfirma med en ret anderledes profil. De sælger nemlig arkitekttegnede køkkenlåger, fronter og bordplader, der er specialdesignet til IKEAs køkkenelementer. Deres låger og fronter er designet af internationalt anerkendte, danske arkitektfirmaer som BIG og Henning Larsen Architects. Ideen er, at du sagtens kan få et smukt køkken med lækre designelementer og samtidig nyde godt af IKEAs enkle og prisbillige funktionalitet. Det er en smart måde at sætte et mere personligt præg på dit køkken, uden at du skal betale en formue for det.

Opgrader dit køkken med nordisk design
Reform CPH har deres eget mærke, Basis, men samarbejder også med en række danske arkitektfirmaer, og dermed kan de præsentere en række flotte designløsninger, der når hele vejen rundt. Lige fra det lyse udtryk med hvidmalede låger og fronter over stemningsfuldt køkken med mørke trælåger og videre til hypermoderne, køligt industrikøkken med stål og rene linjer. Reform CPH udvider hele tiden med nye designs, og derfor kan de være værd at holde øje med, hvis du leger med tanken om at renovere dit køkken. Det er nordisk design, når det er bedst, og det smarte ved Reform CPH er netop, at deres køkkenløsninger handler om at bevare det, der fungerer i forvejen. Derfor kan deres produkter tilpasses til eksisterende køkkenelementer, så du ikke behøver at få helt nyt køkken. Derimod kan Reform CPH tilbyde en opgradering af det eksisterende.

Reform CPH lægger sig i slipstrømmen af online boligtrends som for eksempel IKEA Hackers, og ideen er i høj grad den samme. Hvor IKEA Hackers giver dig masser af inspiration til, hvordan du kan renovere, videreudvikle og forny et IKEA produkt, går Reform CPH skridtet videre og leverer en færdig løsning, særligt designet til IKEAs praktiske køkkenskabe og skuffer.

Er du fan af IKEA, men savner det personlige udtryk og den ekstra lille luksus, der hører til smukt kvalitetsdesign, så er køkkenløsningerne fra Reform CPH måske noget for dig.


Basis er inspireret af 60’ernes klassiske design. Med smukke linoleumsbordplader og fronter til skuffer og skaber i hvidmalet eg er Basis et godt bud til det stilrene køkken. Se alle designs fra Reform CPH her.


Der er meget mere inspiration at hente her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.