Pragtfulde køkkener i sarte rosa nuancer

Vi har skrevet før om køkkener i farver, blandt andet blå og grønne, og hvordan hvilken herlig tendens det er, at vi er blevet mere modige, når det kommer til at bruge farver i vores køkkener. I denne artikel vil vi kigge lidt på nogle skønne køkkener i rosa, som er en farve der overraskende nok, klæder et køkken utrolig godt. Man kunne fristes til at tro, at i køkken i en sart rosa farve, ville blive meget feminint og pusse-nusset, men det udtryk der opnås med at bruge farven i et køkken, er faktisk en utrolig dragende, elegant og karakterfuldt. Se selv med her, hvor vi vil vise dig nogle pragtfulde køkkener i sarte rosa farver.


Kilde: Atelier Dialect

Her har man kombineret rosa skabslåger med en utrolig smuk terrazzo bordplade i rosa. Terrazzopladen bringer lidt liv og bevægelse til rummet, mens de hvide ovenskabe, kogeplader, gulv og armatur står som en smuk kontrast til den sarte rosa farve. De sorte skamler er med til at give rummet kant, og gør at det ikke bliver for sukkersødt.


Kilde: Elle Decoration

Her har vil et utrolig smukt køkken, hvor man er gået all-in på rosa skabslåger. De store runde greb giver køkkenet et moderne udtryk, og de smukke grønne fliser på gulvet, skaber en spændende kontrast til rummet.


Kilde: Crosby Studios

Her har man været lidt mere vovet, og valgt en rosa farve med mere pang i. For at nedtone farven, og bringe kant og maskulinitet til rummet, har man omgivet køkkenet med sorte vægge, en sort New Yorker glasvæg, og et rustikt loft.


Kilde: af Emil Dervish

Her har man valgt en laksefarvet tone til hele køkkenet, inklusiv vægge, gulv og loft. Det er et meget modigt valg, hvor man opnår en meget dramatisk og imponerende effekt, faren kan dog være at man bliver træt af det i længden.


Kilde: Bicker Design

Her har man valgt at indbringe en forsigtig rosa tone, på en meget diskret måde. Farven står flot sammen med de lyse træsorter, de lyse læddergreb og de hvide vægge. Planterne sørger for at bryde med det lyse, og bringer en nordisk og urban effekt til rummet.


Kilde: Dulux Amazing Space

Hvis man ønsker at indbringe farven rosa i sit køkken, men ikke har lyst til at kaste sig ud i rosa skabslåger, så kan man også opnå en rigtig flot effekt, ved blot at bruge farven på en væg i køkkenet. Farvesammensætningen på det her billede er helt fænomenal, og skaber et utrolig interessant udtryk. Man har valgt at bruge ovenskabe med glaslåger, og malet det indvendige skab i en smuk rosa farve.


Kilde: We Are Huntly

Rosa står også rigtig flot til en mørkeblå farve, som kan give farven et mere maskulint og koldt modspil. Det kan skabe balance i rummet, samtidig med at det skaber en meget smuk kontrast.


Kilde: Little Greene

Vi er ret tossede med det her køkken, som vi synes er utrolig vellykket. Den rå murstensvæg, som lægger baggrund til den rosa farve, gør at væggen får en kant, som man ellers ikke troede at var muligt. Farven står utrolig smukt til den dybe grønne og den lyse træbordplade, ligesom at den sorte hylde på væggen bryder fladen og skaber kontrast, på smuk vis.

Kilde til øverste billede: Fantastic Frank

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *