Skønne grønne drømmekøkkener

Farven grøn dominerer i indretningen som aldrig før, vi omgiver os med planter, grønne vægge og grønne møbler. Køkkenet er heller ingen undtagelse, når det kommer til den grønne farve. Vi har før skrevet om køkkener i farver, både blå og rosa farvede, og skrevet om hvor stor en trend det er blevet, at have køkkener i farver. Den grønne farve er god, da den i følge farvespsykologi, skaber harmoni og balance i krop og sjæl. Den giver også en stemning af natur, som er skøn at bringe ind i sit køkken. Vi har samlet nogle af vores yndlingskøkkener, i grønne farver.


Kilde

I dette køkken fremstår den grønne farve meget ekskvisit, det er kombinationen af de højglans låger, marmorbordpladen og messingdetaljerne der gør at køkkenet her emmer af luksus.


Kilde

Her har vi endnu et køkken der er kombineret med en sort marmorplade, og som man kan se, fungerer det utrolig godt. I stedet for ovenskabe har man valgt en hylde i den samme grønne farve, og et særdeles smukt maleri. Du kan få mere inspiration til åbne hylder i køkkenet her.


Kilde

Det grønne køkken her spiller utrolig godt sammen med den beige væg, og den sorte vask og armatur. Køkkenet fremstår enkelt og smukt, uden greb, og med en bordplade i samme grønne farve som lågerne.


Kilde

Her har vi et grønt køkken, som er kombineret med en fantastisk terrazzo bordplade. Køkkenet fremstår utrolig fængslende, med de mange skønne detaljer.


Kilde

Dette grønne køkken har noget landligt over sig, som viser at den grønne farve kan indgå i mange stilarter. Igen er farven på nydelig vis, kombineret med en beige farve.


Kilde

Et køkken som dette er en god idé, hvis du har en mindre bolig. Køkkenet er indrammet og lidt afskærmet, samtidig med at det er åbent og luftigt. Kombinationen med sorte jernvinduer og en barkrog, gør køkkenet utrolig vellykket.


Kilde

Her har vi endnu et grønt køkken med en landlig stil. Et køkken som dette kunne sagtens oprindeligt have været i en anden farven, men efterfølgende spraymalet i grøn. Det tager sig flot ud at male de omkringliggende vægge i grøn, og den smukke bordplade i træ og sildebens parketet, komplimentere i høj grad stilen.


Kilde

Dette køkken ser meget skræddersyet ud, med den lange bænk der ligger i forlængelse af køkkenet. De indfræsede grebe er utrolig enkle og smukke, og gør at den grønne farve bliver endnu mere fremtrædende. Man har her kombineret flere forskellige grønne toner, både med bordet, lampen og billedet på væggen.


Kilde 

Dette skønne køkken fremstår utrolig enkelt og elegant, da bordpladen og lågerne er i samme farve, og selve bordpladen ikke er særlig tyk. Farven har lidt spil i sig, som gør at man drages af køkkenet, og får nærmest lyst til at røre ved det. Vi har for det meste set grønne køkkener der er kombineret med messing, men her er et eksempel på hvordan det også sagtens kan gå med metrofliser, hvid vask og et sølvfarvet armatur.

Det øverste foto er fra Naked Kitchen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *