Slow Coffee by Kinto

Slow living

Slow Living, tendensen er ikke ny, så du har garanteret hørt om den før. Det handler om, at vi så gerne vil geare ned, nyde øjeblikkene og slippe for hverdagens stress og jag. Det handler om et liv med nærvær og fokus, fordybelse og nydelse. Med dette opstår der ofte et ønske om, at bringe dele af sit liv ‘back to basics’, eller såkaldt simple living. Vi har fundet ud af, at det her med at alt skal ske så hurtigt, det giver faktisk ikke nogle særlig gode resultater.

Slow coffee

Så ud med det usunde Fast Food, for Slow Living handler faktisk også i høj grad om mad og drikke. Vi vil gerne kunne dykke ned i madlavningen, fordybe os, gøre os umage, og gå op i gode råvarer. På en måde er madlavningen et tilløb i sneglefart, til den ultimative nydelse, nemlig selve resultatet af besværet, den gode mad, eller den gode kaffe.

Kaffe, ja det er faktisk det vi skal handle om i dag, for Slow Coffee er en afart af Slow Living, som er et utrolig populært fænomen, især i storbyerne. God kaffe er for mange et symbol på nydelse og selvforkælelse. En god kop kaffe kan give dig den bedste start på dagen, et boost når du mangler energi, eller bare sætte rammerne for et hyggeligt samvær, med dem du holder af. Mange går derfor op i, at finde frem til de helt rette kaffebønner, og det helt rigtige udstyr.

Slow coffee by Kinto

Vi er faldet pladask for produkterne fra det japanske Kinto, og herunder især deres Brewer Stand. Kaffebryggeren har elementer af fornem karakter, så som den sandblæste messing holder og kaffefilteret af rustfri stål med titanium belægning, der forhindrer at lugten fra kaffen sætter sig fast i filteret. Kinto har et godt øje for detaljer, detaljer som er nøje udviklede i samarbejde med japanske håndværksmænd. Dette er med til, at gøre deres produkter til noget helt særligt, og indbegrebet af Slow Coffee. Vi er så begejstrede for den måde Kinto formår at forene æstetik, funktionalitet og kvalitet, i deres Slow Coffee sortiment, at vi har valgt at tilbyde et udvalg af deres produkter, på vores webshop.

Udover Brewer Stand, har Kinto har også mange andre skønne produkter, som er egnet til slow coffee og kvalitets kaffebryggeri. Vi har forelsket os i deres fine bryggerkander af glas, deres geniale og genanvendelige kaffefiltre og deres skønne filterholdere af keramik, til brygning af 1-2 kopper kaffe. Produkterne er også oplagte gaveidéer til kaffeentusiasten.

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.