Smart spiseplads i det lille køkken

Det er ikke altid nemt at få plads til det hele i køkkenet, især ikke hvis du kun har et lille køkken at gøre godt med. Heldigvis kan små, simple løsninger gøre underværker for at udnytte den sparsomme plads, så det næsten føles, som om du har fået mere plads i køkkenet. Tit skal der ikke ret meget til. Et lille område i køkkenet kan bruges til spiseplads, for eksempel ved at bruge et lille bord med små, simple taburetter, der kan placeres under bordpladen, når du ikke sidder der.

Et væghængt skab kan også bruges. Her kan du slå bordet ned, når du skal spise,  og efterfølgende gemme det af vejen ved at slå det sammen og sætte det ind i skabet på væggen. På den måde har du gulvpladsen fri, når du ikke bruger bordet.
inspiration kkken - lisi and alex - barcelona - designsponge -2
De to små, nuttede taburetter kan sagtens gemmes væk under bordet, når du ikke bruger dem.

Indretning_køkken_lille spiseplads_altomindretning_3
Køkkenskab og spisebord i ét – Table id. Bordet kan nemt slås sammen og pakkes væk, når du ikke bruger det, og når det er slået ned, kan du samtidig bruge hylderne i skabet til dekorative vaser, kopper og service, hvor de skaber et smukt, samlet udtryk.

Indretning_køkken_lille spiseplads_altomindretning_1
Samme køkkenskab og spisebord i ét, denne gang med hvid bordplade og en enkel taburet til en hyggelig lille spisekrog i køkkenet.
Indretning_køkken_lille spiseplads_altomindretning_2
Høje, stilfulde taburetter til det høje spisebord. Igen betyder taburetternes størrelse, at de nemt kan stilles væk under bordpladen, så de ikke er i vejen.

Indretning_køkken_lille spiseplads_altomindretning_4
Spisebordet kan også gemmes væk under køkkenbordet. Med en køkkenbænk og et par gode puder kan dette lille hjørne bruges til både spisning, arbejde og en hyggelig kop kaffe med en god ven.

Foto kredit: 1. Lisi & Alex Barcelona/Design Sponge / 2. Krista Keltanen / 3. Magnet / 4. Hoo-residence / 5. Ute Guenther

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *