5 bud på reoler til kontoret

Der findes næsten ikke det hjem i dag, der ikke har en slags hjemmekontor, eller lektieplads. Det er meget praktisk at have alle sine papirer, computer, printer og andre kontorartikler samlet ét sted, hvor du samtidig har bordplads til at udfolde dig på. Vi har allesammen brug for opbevaring omkring vores skrivebordsplads, og det kan løses på forskellige måder. I denne artikel vil vi omhandle reoler til hjemmekontoret, da reoler kan være meget praktiske til de ting vi gerne vil have et overblik over, og nem adgang til. Reoler i hjemmekontoret kan også bruges til at skabe en stemning i rummet, da de åbne hylder giver anledning til at pynte med nips, planter og andre ting der inspirerer dig. Vi har fundet 5 eksempler på reoler til kontoret, som vi gerne vil dele med dig.


Det er meget oppe i tiden, at lave de såkaldte IKEA hacks, hvor du bruger ting fra IKEAs sortiment og sætter dit eget præg på dem. Du kan læse mere generelt om IKEA hacks her. I dette IKEA hack har man brugt billedehylder fra IKEA, og monteret dem på sortmalede plader. Det er et meget nemt DIY projekt, som skaber et utrolig flot resultat. Reolen er oplagt til dig, der ikke har brug for så meget opbevaringsplads, men mere er på udkig efter noget, der kan skabe en inspirerende stemning i rummet.


Måske er du en af dem, der hellere have en reol der er lidt anonym, og ikke larmer så meget i rummet. Mange har brug for, at der er helt stille og stilrent omkring arbejdspladsen, for bedre at kunne koncentrere sig. Men stilrent og anonymt, behøver ikke at betyde at reolen skal være kedelig, en smuk reol som den på billedet, kan være æstetisk samtidig med at den ikke kræver for meget opmærksomhed.


Hvis du har en skæv arbejdsplads, nogle meget specifikke behov, eller hvis du bare godt kan lide at tingene er unikke og anderledes, så kan du også få bygget en custom designet reol. Hvis du har hænderne skruet rigtigt på, kan du måske endda bygge din egen. Her har man lavet en utrolig smart løsning, hvor reol og skrivebord går ud i ét. Den indbyggede løsning giver kant og karakter, som klæder rummet rigtig godt.


String hylderne går nok aldrig af mode, det er et klassisk og smukt reolsystem, som har utallige sammensætningsmuligheder. Du kan både bruge String systemet ved siden af din arbejdsplads, eller vælge at integrere den i selve reolsystemet, som på billedet. Det gode ved String er, at du kan bygge reolen fuldstændig op efter dine egne behov, og også ændre på den hvis dine behov ændre sig. Der er blandt andet mulighed for store og små hylder, magasinhylder, skabe og skuffer. String systemerne fås i flere forskellige farver. Læs mere om String reolsystemet her.


Her har vi en DIY løsning, som er ret nem at give sig i kast med. Reolen har et unikt udtryk, som vil pynte i ethvert rum. Fordelen ved dette system er, at du løbende kan ændre på din hyldeplads og flytte rundt på hylderne, hvis du trænger til lidt forandring. Du kan vælge at holde reolen i den lyse birkefinér, som bringer en nordisk stemning til rummet, eller du kan male den eller på anden vis behandle træet, for at opnå et helt andet udtryk.

Vi håber at du er blevet inspireret til en reol-løsning, til dit eget kontor!

Kilder/Source:
Forside: Fantastic Frank (svensk) // Foto 1: IKEA – Livet Hemma af Pella Hedeby // Foto 2: Homey Oh My // Foto 3: Larissa Johnston Architects // Foto 4: My Full House // Foto 5: Vintage Rivavals //

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *