5 flotte tapeter til kontoret

Indretning hjælper på kreativiteten. Uanset om du sidder på kontor eller arbejder hjemmefra, har indretningen af dit arbejdsrum en stor indflydelse på dit humør – og derigennem også på din produktivitet og energiniveau. Især hvis du arbejder inden for et kreativt erhverv, hvor det gælder om at holde tankerne friske og få nye ideer.

Billeder, farver og mønstre er rigtig gode til at øge produktiviteten og kreativiteten, og de færreste får inspiration af at stirre ind i en bar væg. Det gælder dog om at holde balancen mellem det dynamiske og det beroligende. Derfor kan tapet med flotte mønstre eller farver være en fantastisk løsning til at give kontoret mere personlighed. Hvor store billeder nogle gange kan ende med at tage for meget fokus, kan du nemt give rummet karakter med et dekorativt tapet. Husk bare at vælge tapet til kontoret med omhu – lad være med at vælge et mønster, som du i længden bliver træt af at kigge på, eller som er flot, men reelt virker forstyrrende på din koncentration. Vælg et tapet, der skaber en rar atmosfære i rummet, og som samtidig giver dig fornyet energi til dit arbejde.

Til inspiration har vi udvalgt en række flotte tapeter, der på hver sin facon kan sætte et unikt og personligt præg på dit arbejdsrum.


De frodige ranker af blade og blomster på kulsort baggrund skaber en hyggelig, lidt huleagtig stemning. Perfekt til hjemmekontoret eller det lille arbejdsbord i et hjørne af stuen eller soveværelset. Kombinationen af grønt og sort giver en rolig stemning, og du kan lade dine øjne hvile på det smukke mønster, mens du samler tankerne om nye projekter.


Et helt simpelt mønster som dette fine, sort-hvide abstrakte tapet er velegnet til større kontorer og fælleskontorer på arbejdspladsen. Det giver en dynamisk stemning og er smukt at se på, men uden at det stikker for meget ud eller virker forstyrrende.


Et romantisk tapet med store blomster kan også være et godt valg, hvis du ønsker at indrette et hjørne af boligen til hyggelig arbejdskrog. Her sammen med en inspirationsvæg af wire med sort-hvid fotos og billeder, der går fint i spænd med tapetets nedtonede farver.


Hypermoderne mønster, der skaber en vild energi. Godt at lade øjnene hvile på under en brainstorming, men bedst at holde det til én væg, så det ikke bliver for voldsomt.


Til sidst har vi samlet et lille udvalg af smukke tapeter, der hver på sin vis forener rolige farver og flotte mønstre – med alt fra et retro korkmønster til diskrete linjer og prikker såvel som frodige, vildtvoksende palmeblade og blomster.

Kilder/Source: 
Foto 1: PhotoWall  //  Foto 2: WallpaperDirect // Foto 3: A Beautiful Mess // Foto 4: Rue Daily // Foto 5: Ferm Living – tapet fra Livettes //

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *