Giv kontoret stil med et skrivebord på bukke

Vil du gerne vil give dit kontor et mere personligt præg? Så er et arbejdsbord eller skrivebord på bukke en billig og nem måde at give kontorindretningen mere personlighed på.

Du kan kombinere bordplade og benbukke på et utal af måder, så du får et slankt og mere luftigt skrivebord. En så simpel ændring i kontorindretningen kan virke opfriskende på hele rummet, så det bliver mere dynamisk – det er igen med til at give dig mere energi i løbet af arbejdsdagen. Et skrivebord på bukke giver et mere luftigt og let udtryk, der især passer godt til et hjemmekontor.

Hvis du har mulighed for det, så prøv at placere skrivebordet midt på gulvet. Her vil der være plads nok til, at bordet rigtig kan komme til sin ret.

Sørg gerne for at placere arbejdsbordet nær et vindue, så du får masser af dagslys. En aflang bordplade giver god plads og luft til at arbejde omkring bordet, og du kan bruge både stol og skrivebordslampe til at give arbejdsområdet dit helt eget, personlige præg.


Kombinér gerne kontraster for at få et skarpt, dynamisk udtryk. Her kan du se, hvor flot en simpel bordplade i lyst træ på hvide benbukke tager sig ud, når den kombineres med en helt enkel, sort skrivebordsstol. Hvem siger, at boliginspiration skal være kompliceret?


Du kan også gå efter et blødere udtryk i din kontorindretning. Her skaber benbukkene og skrivebordsstolen i lyst træ et smukt, samlet udtryk, mens en bordplade i glas giver et diskret modspil.


Du kan også gå efter det helt klassiske look med en smal bordplade i træ, der støttes af benbukke, som til forveksling ligner almindelige bordben. Her er det blot fleksibiliteten, der spiller ind, når du vælger den kombination af bordben og bordplade, der passer bedst til din indretningssmag.

kontor-1
Kombinationen af den hvide bordplade med tilhørende benbukke og den sorte kontorstol og opslagstavle giver et skarpt, elegant udtryk. Bemærk, hvordan den lille hylde på hver af benbukkene giver god, ekstra opbevaringsplads.

Hjemmekontor 2.v
Lille arbejdsbord med sorte benbukke og lysegrå bordplade med sorte kanter. Taburet, skrivebordslampe og billederammer er holdt i sort, og igen får skrivebordet ved hjælp af de slanke benbukke et elegant præg, samtidig med at bordet ikke fylder mere, end det kan stå i et lille hjørne af boligen.

 


Hvis du vil have yderligere boliginspiration til din kontorindretning eller allerede har fået mod på selv at sammensætte bordplad og bukke til et flot, nyt skrivebord, har vi samlet et lille udvalg af benbukke her. Ved at klikke på billederne bliver du ført videre til de webshops, hvor de forskellige bukke kan købes.

Fotokilder/Source: 
Forside: Hege in France // Foto 1: Klikk.no //  Foto 2: Designhouse Stockholm // Foto 3: Ferm Living // Foto 4: SF girl by bay // Foto 5: Kvarteret Mäkleri //

4 Comments

Skriv et svar