Giv nyt liv til dit gamle bord

Har du et gammelt, slidt bord liggende på loftet? Gamle møbler kan tilføje boligen en unik stil og personlighed. Uanset om du har arvet et gammelt bord eller har forelsket dig i et loppefund, kan du nemt give et slidt, gammelt møbel nyt liv. Især gamle borde er velegnede til hjemmet, fordi de er enkeltstående møbler, som du kan kombinere med moderne lamper og stole for at skabe sjove kontraster i boligen.

Vi har samlet et par bud på, hvordan du nemt kan pifte et gammelt bord op og give det nyt liv.

Et stort og solidt fyrretræsbord kan for eksempel blive et fint arbejdsbord eller skrivebord til hjemmekontoret. Mal det i en ny farve og kombiner det med mere moderne møbler for at giv udtrykket lidt kant.


Her er et fint gammelt bord blevet helt moderne at se på. Bordbenene er malet sorte, mens bordpladen har fået et simpelt og stilfuldt mønster med sorte og hvide firkanter. Kurvestolen og bænken i fletværk understreger det lidt gammeldags, romantiske præg.


Det lille rum her er indrettet til kontor, hvor et lille, lidt slidt bord er blevet malet hvidt og brugt som skrivebord. Den hvide farve giver bordet et mere rent udtryk, der skaber et fint farvespil med de sorte stole, blå puder og stribede gulvtæppe.


Det gammeldags bord er kombineret med nyt interiør som den sorte skammel, metalkurven og stållampen. Det giver en spændende dynamik mellem en lidt oldschool romantisk stil og moderne detaljer.


Her er et hvidmalet træbord sat sammen med en kridhvid Eames stol og stor, hvid loftpendel. Sammen med det gammeldags, grønne skab giver det en fin kontrast og personlighed til rummet.


Hvis du har et par bordben i en sjov facon, kan du også vælge at skifte bordpladen ud for at skabe en finurlig kombination af nyt og gammelt i ét bord. Her er valgt en simpel, fabriksfremstillet bordplade fra IKEA med benene fra det gamle bord monteret på.

Kilder/Sources: 1. Ikea // 2. Hus & Hem og Sköna Hem // 3. Avlhem // 4. Avlhem // 5. // 6. Ikea

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *