Sådan indretter du kontor i smalle rum

Et hjemmekontor er rart at have, hvis du gerne vil kunne arbejde hjemmefra, men det kan være en udfordring at tilpasse kontorpladsen til boligindretningen, hvis du ikke har meget plads at gøre godt med.

Har du et smalt og aflangt rum, som du har svært ved at udnytte til fulde, er det derfor oplagt at indrette det til hjemmekontor. Det kan gøres ret nemt, du behøver blot at sætte en enkelt bordplade op langs den ene væg og indrette det helt simpelt med en stol, et par lamper og eventuelt et par hylder til opbevaringsplads.

Når der er begrænset plads, er det ekstra vigtigt at holde kontorområdet rent og ryddeligt for at skabe et luftigt indtryk og forhindre, at du føler dig klemt, mens du arbejder. Det kan du gøre ved at holde pladsen fri under bordpladen eller udnytte den til opbevaring i kommoder og skuffekassetter. Nedenunder får du lidt inspiration til, hvordan du kan udnytte lidt atypiske rum til kontorindretning.

Her er pladsen udnyttet med en lang, hvid bordplade og et par enkelte hylder til opbevaring. Det giver et overordnet indtryk af et lille, luftigt helle midt i dagligdagen med plads til at samle tankerne og lukke forstyrrelser ude.

inspiration hjemmekontor 2.p
I dette kontor er pladsen til opbevaring placeret under bordpladen. Det giver mindre benplads til siddende arbejde, men er en praktisk løsning, hvis du har mange papirer eller redskaber, som du skal bruge i dit arbejde. Hvis rummet i forvejen ikke er for trangt, kan du sagtens vælge denne løsning uden at føle dig begrænset. I rummet her er der endda plads til en fin vægafskærmning med hvidmalede trælameller.

Fordelen ved et aflangt skrivebord er, at man sagtens kan sidde to eller flere sammen. Her bliver hylderne oven over udnyttet til ekstra opbevaringsplads. Dermed får begge parter plads til bøger og mapper til deres arbejde.

kontorplads i smalt rum
Simpelt og luftigt kontor, der får tilføjet en fin kontrast ved hjælp en karakteristisk væglampe samt bordlampe og skrivebordsstole i sort.

Kilde/source
Forside: Citizen Atelier / Foto 2: Ukendt / Foto 3: Ukendt / Foto 4: Co-Suite /

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *