Tilbehør til hjemmekontoret

Det er efterhånden ikke ualmindeligt, at man har et job med mulighed for hjemmearbejdsdage. Mange laver deres arbejde primært via computeren, og kan derfor tage en dag hjemme, hvis man har brug for at kunne fordybe sig, eller hvis man har et sløjt barn. Mange hjem har derfor et hjemmekontor, i et rum for sig selv, i stuen, på soveværelset og nogle endda i køkkenet.

Vi har fundet nogle kontorartikler til dig, der gerne vil style din arbejdsplads med æstetisk tilbehør, så den fremstår indbydende og inspirerende.

 1. Arhøj Studio Pencil Holder: Hvis du er til det naturlige, levende og unikke udtryk, så er disse håndlavede, keramiske penneholdere måske noget for dig. Arhøj Studio er kendte for deres flotte glasurer, som sikrer dig en unika genstand til din arbejdsplads.
 2. Ruskindspenneholder fra Nordstjerne: Det er svært at holde fingrene fra denne bløde penneholder fra Nordstjerne af ruskind i en lækker rosa farve, til den feminine arbejdsplads.
 3. Nomand Pen Holder fra Skagerak: Flot egetræs blyantsholder med låg, fra Skagerak. Låget kan du placere ved siden af penneholderen og bruge til smånips.
 4. Monograph Memo kasse: Denne stilrene kasse passer perfekt til den rustikke arbejdsplads, omend det er til pensler eller blyanter.

 1. Wire Basket fra Menu: Denne kurv passer rigtig godt til den stilerene arbejdsplads, og kan bruges både til papiraffald, gavepapir eller noget helt tredje. Den fås i flere forskellige farver.
 2. PP40 papirkurv af Wegner: Her har vi en superflot, klassisk papirkurv af selveste Wegner, til æstetikeren.
 3. Fletkurv fra House Doctor: Fletkurve kan sagtens bruges som papirkurve ved arbejdspladsen, det kan for eksempel være disse fine kurve fra House Doctor, med et boheme udtryk.
 4. Woodrow fra UMBRA: Trækurven her fås i forskellige smukke farver og har en meget praktisk form med håndtag.

 1. Frame Pinboard fra Ferm Living: Superfin blå opslagstavle, hvor du både kan bruge magneter og knappenåle. Her kan du skabe dit egen vægdekoration, med notater og billeder som inspirere dig.
 2. Opslagstavle fra Skagerak: Smuk magnetisk tavle med en egetræsramme. Du kan tilkøbe magneter af egetræ fra Skagerak, for at fuldende looket og fremhæve den smukke ramme.
 3. Nouveau fra Please Wait To Be Seated: Utrolig smuk tavle i bordeaux rød, og med en ramme af messing. Opslagstavlen er designet af de populære All The Way To Paris, og er indbegrebet af Art Deco. 
 4. Opslagstavle fra The Oak Men: Magnetisk tavle, som du også kan tegne på med kridt. Tavlen har et rustikt og smukt udtryk med den massive egetræsramme og store sorte flade.

 1. Kasser fra House Doctor: Disse fine kasser med læderhank, fås i forskellige størrelser så de passer til dine forskellige opbevaringsbehov. De er smukke at have stående fremme på skrivebordet, hvor du kan gemme rod og papir væk.
 2. Input organizer fra WOUD: Meget dekorativ, væghængt organizer af egetræ fra WOUD. Kommer med 8 små aftagelige lommer, som du kan flytte rundt som det passer dig.
 3. Desktop Organizer fra Kristina Dam: Smart og smuk organizer til skrivebordet, hvori du kan gemme forskellige små kontorartikler, så de er samlet ét sted.
 4. Organizer fra String: Det populære String har lavet denne fine væghængte opbevaringsløsning, hvortil du kan købe lommer og hænge dem op som det passer dig.

 1. Collister fra Menu: Utrolig smuk messinglampe designet af Søren Rose Studio, som et del af deres Tribeca serie, som er inspireret af New York City glamour, fra de sene 1930’ere.
 2. Tolomeo fra Artimide: Denne lampe er en sand klassiker, og passer rigtig godt til dem der gerne vil have et stilrent og arkitektonisk udtryk ved deres arbejdsplads.
 3. Cap fra Normann: Udtryksfuld og sjov lampe i flotte farver fra Normann. Perfekt til dem, der ønsker en skulpturel og meget dekorativ lampe til skrivebordet.
 4. Arigato bordlampe: Vi er ret vilde med denne smukke og udtryksfulde bordlampe. Lampen har kant og attitude, og fremstår nærmest som et kunstværk i sig selv.

Skriv et svar