Tips til kreative arbejdsområder

Vi kan lige så godt indrømme det – vi elsker arbejdsområder, der summer af kreativitet. De kontorer og arbejdssteder, hvor ideerne kan få plads til at udfolde sig på nye måder, så det ligefrem kribler i fingrene for at give sig i kast med spændende projekter og kreativt arbejde.

Hvis du ligesom os elsker at udfolde din kreative side, uanset om det drejer sig om at male og tegne, skrive eller designe og sy eller hækle, kan du med fordel skabe dit eget kreative arbejdsområde ved hjælp af få midler og en smule planlægning.

Hvis du ikke har et kontor eller arbejdsområde, hvor indretningen understøtter din kreativitet og hjælper dig til at starte nye projekter, kan det hurtigt virke hæmmende på inspirationen. Hvis det er et projekt i sig selv, hver gang du skal hente dine redskaber frem eller skabe dig selv et sted, hvor du kan arbejde, bliver det svært for alvor at udfolde din kreative side.

Derfor er det vigtigt at tildele dine redskaber en fast plads og lave et arbejdsområde i hjemmet, hvor du nemt og hurtigt kan komme i gang med nye, kreative projekter, uden at det kræver det store forarbejde.

Du behøver ikke masser af plads for at indrette et kreativt hjørne, bare du sørger for at holde orden og give rum til at dyrke og udfolde dine ideer. Et kreativt arbejdsområde kan med fordel indrettes som et helt lille kontor i hjemmet, men det kan også bare være et hjørne, hvor du frit kan dyrke inspirationen og få ideer til kreative projekter.

Vi har samlet et par ideer og tips til, hvordan du kan på en smart måde kan indrette et kreativt arbejdsområde og opbevare tegninger, skriveredskaber, pensler og syting.

Væg til ophæng. Lav en væg til væg opslagstavle, hvor du med klemmer kan hænge papirer, tegninger eller små lommer med sygrej op, så de er nemme at få fat på.

Ved hjælp af kroge eller remme kan du nemt bruge væggen som opbevaringsplads, så du hurtigt kan komme til din redskaber, når du skal bruge dem.

opbevaring på den kreative arbejdsplads_altomindretning9

Et solidt arbejdsbord med masser af små områder til opbevaring i kurve, kasser og på reolens væld af små hylder. Denne løsning gør det let at sortere og opbevare alt, hvad du skal bruge til at udfolde din kreativitet.

Opbevaringsløsninger kan nemt bruges som en dekorativ del af indretningen.

Med en stor opslagstavle på væggen kan du på flotteste vis skabe et overblik over dine redskaber og igangværende projekter.

Sammensæt selv dit kreative arbejdsområde ved hjælp af klemmer, æsker, opslagstavler og en god lampe til arbejdsbordet.

Det øverste billede er fra de talentfulde GAMFRATESIs kontor i København. 

Source
Foto 1: A1 Architects  // Foto 2: HomeEdit // Foto 3: Official Rasspy // Foto 4: Something Turquoise // Foto 5: Welke // Foto 6: IKEA // Foto 7: The Lovely Drawer // Foto 8: Martha Stewart // Foto 9: A Beautiful Mess //

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.