Udsmyk med wire – giv dine vægge et industrielt twist

Det kan være en udfordring at holde hjemmet ryddeligt og pænt. Enten hober papirerne sig og samler støv i et hjørne, mens du glemmer hvor du har lagt dem, eller også bliver indretningen så klinisk, at det er trist og kedeligt at se på.

Hvis du ligesom os ikke er fan af opslagstavler, der ofte giver indretningen et tungt præg, er denne alternative løsning måske noget for dig.

Tag et gitter af armeringsstål, som du tilpasser i størrelsen og monterer på en bar væg – gerne i entréen, over skrivebordet eller et andet sted, hvor du nemt kan se og få fat på de ting, du hænger op. Brug tape, bøjler eller klemmer til at hænge vigtige huskesedler, papirer eller små praktisk ting, der ofte bliver væk – for eksempel solbriller eller nøgler. Pynt ståltråden med dine yndlingscitater eller fine postkort, og du får en moderne og meget personlig dekoration, som også hjælper dig med at holde styr på vigtige ting derhjemme. Den rå ståltråd giver indretningen et cool industrielt præg, som du kan ændre blot ved at flytte rundt på dine ophæng. Det giver et helt unikt udtryk, lidt som et personligt “maleri”, som du altid kan ændre som du har lyst.

Synes du udtrykket bliver lidt for hårdt, kan du bløde det op ved at male ståltråden og dekorere den med lyskæder.

Indretning_kontor_wirevaeg_dekoration_ide_Altomindretning_2
Foto credit: Stylelovely
Her fungerer den ophængte wire som en stilren dekoration, der skaber liv og inspiration omkring sybordet med et par velvalgte citater og smukke sort/hvid postkort

Indretning_kontor_wirevaeg_dekoration_ide_Altomindretning_3
Foto credit: Myparadissi
Et aflangt stativ med plads til både dekorative små billeder, en lampe og holder til magasiner og solbriller – ting der ellers nemt kunne ligge og flyde i hjemmet.

Indretning_kontor_wirevaeg_dekoration_ide_Altomindretning_4
Foto credit: Avlhem
Her fungerer stativet som en slags “inspirationsopslagstavle” med en skøn blanding af små praktiske ejendele til dagligt brug som ure og briller samt postkort og små plakater. Bemærk, hvordan lyskæden med de små skærme af rispapir giver trådnettet et blødt og forfinet præg.

Indretning_kontor_wirevaeg_dekoration_ide_Altomindretning_5
Foto: Vt Wonen
Det er en god idé at placere den ophængte wire et sted, hvor du ofte befinder dig, såsom ved spisebordet eller over skrivebordet.

Indretning_kontor_ide_udsmykning_altomindretning
Du behøver kun ganske få ting på stativet for at gøre det dekorativt. Her er ophængene begrænset til en lille gren af tørrede blomster, et par billedpostkort og en lanterne, der kan lyse området op.

2 Comments

  • Hej Christina

   Tak for din kommentar. Man kan købe armeringsstål i byggemarkeder, der er også nogle firmaer, som laver noget, hvor ståelet er bøjet eller overfladebehandlet med en farve. Det kommer an på hvor meget DIY det skal være 😉
   God fornøjelse.
   /Betina

   Mvh. Betina Flies

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *