Vintage på kontoret

At indrette sig med vintage, giver boligen et helt unikt udtryk som emmer af personlighed. Mange har det som hobby at opstøve gamle, smukke møbler og nips på loppemarkeder, auktioner eller vintageforretninger. Andre har arvet ting som har stor emotionel værdi, og som de ønsker at bruge i indretningen.

I denne artikel sætter vi fokus på indretning med vintage på hjemmekontoret. Hjemmekontoret er ofte et sted hvor vi sidder og skal føle os inspireret og godt tilpas, og i modsætning til det konventionelle kontor, må her godt være en stemning af hjemlighed og varme. Derfor er det oplagt at indrette sig med vintage på kontoret.

inspiration vintage indretning 3-001
Et gammelt, sortmalet bord med patina, og en enkel hvid bordlampe, sætter stemningen på denne arbejdsplads, som fremstår minimalistisk og simpel.

inspiration vintage indretning 2
Et gammelt bord med jernstel, med en patineret bordplade og en antik kontorstol, giver en spændende kontrast til den moderne, hvide bordlampe. Den mørke væg giver rummet dybde og bringer en hulestemning til rummet, som indikere at her sidder man i ro og fordyber sig.


Her har man omgivet den store moderne computerskærm, med elementer af vintage, som giver arbejdspladsen varme og sjæl. Her har man også givet plads til et gammeldags arkivskab, som sætter prikken over i’et på denne vintage arbejdsplads.


På denne arbejdsplads, har man sat vintage møblerne i nogle meget rå rammer, som giver et rustikt udtryk. Møblerne er kombineret med en masse planter, som giver en spændende boheme stemning og står i kontrast til det rå.


Her har vi endnu en arbejdsplads der er kombineret med et vintage arkivskab, som har en meget smuk patina. Man har skabt en helt speciel stemning med kreativt rod, hvor man snildt kan forestille sig, at her sidder en kreativ person og arbejder.

Kilder/Source
Forside / Foto 1 / Foto 2 / Foto 3 / Foto 4 / Foto 5

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *