10 forskellige senge med integreret opbevaring


Det er smart at bruge sengen til opbevaring. Det er et stort møbel, så hvorfor ikke udnytte den megen plads under sengen, når den alligevel ikke kan bruges til andre formål? Der er efterhånden mange forskellige opbevaringsløsninger, når det gælder senge, så det gælder blot om at vælge den model, der passer dig bedst. Der er den helt traditionelle version, hvor du bruger rummet under madrassen til opbevaring, såvel som den mere kompakte løsning, hvor du kan montere skabe over og ved siden af sengen. Har du et soveværelse, der skal kunne rumme flere funktioner, kan du også vælge at bruge sengegavlen til at opdele rummet og derved etablere en lille arbejdsplads for enden af sengen. Kun fantasien sætter grænser, for en del af opbevaringsløsningerne kan du selv kreere, hvis du har lidt teknisk snilde. Det er dog altid godt med lidt inspiration, så her får du 10 forskellige senge, hvor opbevaringspladsen er en integreret del af indretningen.

indretning_soveværelse_altomindretning
Indbygget seng på rustik og patineret egetræ.
Foto credit: lauri

Altomindretning_seng
Indbygget højseng som fungerer som en opdeling af rummet og giver ekstra opbevaringsplads.
Foto credit: Fantastic Frank

Opbevaring i sengen_altomindretning_3
Her bliver sengegavlen brugt som rumdeler med små indlagte skabe og hylder, som giver god opbevaringsplads.

Opbevaring i sengen_altomindretning_4
Er der god plads i soveværelset, kan du som her placere klædeskab og hylder rundt om sengen, hvilket også giver et intimt, let huleagtigt rum omkring hovedgærdet.
Foto credit: Vt wonen

Opbevaring i sengen_altomindretning_5
Et dekorativt hovedgærde med fine hylder til nips, der også kan fungere som ekstra lille natbord til praktiske ting som vækkeur, briller og glas.
Foto credit: Vt Wohnen

Opbevaring i sengen_altomindretning_6
Den klassiske løsning, hvor toppen af sengen kan løftes op og give plads til et stort opbevaringsrum inde i selve sengen.

Opbevaring i sengen_altomindretning_7
I et lyst soveværelse kan et reolsystemer omkring sengen virkelig skabe et lille intimt ekstra rum, såvel som skabe god plads til opbevaring af tøj, sko, bøger og nips.

Opbevaring i sengen_altomindretning_8
Er der behov for et kontor i soveværelset, men har du ikke meget plads, kan du gøre som her og føje det til sengegærdet. Praktisk reolsystem og skrivebord i ét.

Opbevaring i sengen_altomindretning_9
Er soveværelset ganske lille, kan du skabe ekstra plads til opbevaring ved at bygge en platform til sengen, der samtidig har indbyggede skabe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *