5 lækre soveværelser med teksturer

Mangler du inspiration til dit soveværelse? Så tænk i tekstiler og teksturer. Dit soveværelse skal være roligt, komfortabelt og indbydende, et hvilerum, hvor du altid kan få en god nats søvn. Indret soveværelset med dejlige store puder, dyner og et sengetæppe af god kvalitet med smukke nuancer og lækre teksturer.

Selvom soveværelset skal være et roligt sted uden for meget, der kan forstyrre øjet, skal det også afspejle din personlighed. Skab en personlige stil ved at indrette dig med hyggelige og anderledes natborde, bordlamper eller væglamper.

Vi har udvalgt 5 skønne soveværelser med hver sin stil, der alle ved hjælp af indretningen formår at skabe et rum, som det vil være en fryd at vågne op i.

indretning soveværelse altomindretningdk 3
Lækker og minimalistisk fuldpolstret seng. Stolen ved siden af sengen anvendes som sofabord med en fint matchende bordlampe, hvilket giver et lidt skævt og personligt udtryk. Flybilledet over sengen giver et fint frisk farvespil, så indretningen ikke kommer til at virke for fersk.

indretning soveværelse altomindretningdk 1
Soveværelse indrettet med boksmadras på paller. En rustik og samtidig billig måde at give soveværelset et unikt udtryk. Det brune sengetæppe spiller fint sammen med det rustikke natbord lavet af en gammel frugtkasse, og den sorte lysestage giver en diskret kontrast til det øvrige interiør. Dette soveværelse formår helt overordnet at skabe en spændende sammensætning af tekstiler i varierende teksturer.

 indretning soveværelse altomindretningdk 2

Enkelt, blødt og uforstyrret – sov godt:)

Simpel og stilfuld indretning af soveværelset, hvor den ellers så kraftige, sorte farve fra sengebordet og lampen står i afdæmpet modsætning til de grå vægge og sengetæppe.

Lyst og lækkert soverum, hvor de forskellige teksturer skaber en dynamisk helhed. Her er alt fra rispapirslampe til fåreskind, grøn stueplante, en kurvestol samt et kraftigt gråt sengetæppe og let, hvidt sengetøj.

Tæpper og puder kan hurtigt pifte indretningen op – her kan du finde lækre tekstiler med fine detaljer og twists.

Kilder/Source
Foto 1 / Foto 2 / Foto 3 / Foto 4 / Foto 5 / Foto 6

 

2 Comments

  • Hej Daniela
   Tak fordi du følger med. Nemlig et super fint motiv og farver.
   Jeg har prøvet at grave lidt i det og kan ikke finde det, desværre. Du kan evt. finde et tilsvarende motiv i Stockphoto eller lignende og selv få det trykt.
   /Betina Flies

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *