7 lyse gulvtæpper til soveværelset

Gulvtæpper i soveværelset et en skøn ting. Det er bare så dejligt at have noget blødt og lækkert at træde ud på når man vågner, og gulvtæpper giver også en hyggelig og varm stemning i soveværelset. Vi har samlet 7 af vores yndlings gulvtæpper til soveværelset, i lyse farver, som vi her vil dele med jer.

  1. Liewood Tæppe: Udover at de laver skønne håndklæder og sengetøj til børn, laver Liewood også disse skønne gulvtæpper i lyse nuancer, som kan bruges til både børn og voksne.
  2. Ribas Tæppe: Dette bløde tæppe fra House Doctor er lavet af bomuld og uld, og vil med garanti varme dine fødder.
  3. Sisse Tæppe: Tæppet her er det nye A Simple Mess, og er af 100% uld. Printet er meget dekorativ, og vil bringe karakter til dit soveværelse.
  4. Raw Rug: Dette smukke tæppe fra Aiyayu er vævet af rester fra sengetøj og skjorter i samme farver. Hvert tæppe er derfor helt unikt, og i 100% økologisk bomuld.
  5. Borg Rug: Flot og minimalistisk gulvtæppe fra Louise Roe. Tæppet er håndvævet af 100% uld, og har et smukt mønster inspireret af det klassiske sildebensparket.
  6. Kelim Tæppe: Fint tæppe fra Ferm Living med et afdæmpet grafisk mønster, der vil skabe lidt kant i dit soveværelse.
  7. Bungalow Tæppe: Gråt langt tæppe der kan gå hele vejen langs din seng eller for enden af sengen. Printet er håndlavet print og bloktrykket, og derfor er ikke to tæpper ens.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *