Gyngende seng til teenageværelset

Det kan ikke komme som nogen overraskelse, at vi er vilde med at bruge gynger i indretningen, både udendørs og indendørs. Det føles simpelthen fantastisk at blive vugget i søvn, uanset om man er barn eller voksen, og med en hængende seng i soveværelset kan det rent faktisk lade sig gøre. Til indretning af teenagerens værelse kan en gynge være en sjov og alternativ seng, der pifter værelset op.

For at lave en hængende seng skal du være opmærksom på loftshøjden i rummet, hvor meget vægt loftet kan understøtte, samt sørge for en solid ramme til madrassen og robuste reb eller ophængsbeslag, som kan holde til vægten af både sengen og sengens ejer.

gynge i sovevaerelse indretning sovevaerelse inspiration 4
En enkeltmandsseng behøver ikke fylde særlig meget, og så er der god plads til at støvsuge under gyngen.

gynge i sovevaerelse indretning sovevaerelse inspiration
En virkelig robust løsning, der også egner sig til forældrenes soveværelse. Her er god plads i sengen, til gengæld kræver det lidt mere arbejde at samle den bærende struktur.

gynge i sovevaerelse indretning sovevaerelse inspiration 5
Fin og luftig gyngeseng, hvor rebene giver et diskret udtryk. Også egnet som en lille gyngende sofakrog, hvor man kan hygge med en god bog eller musik i øregangen.

gynge i sovevaerelse indretning sovevaerelse inspiration 7
Den solide og sikre løsning – du bygger sengerammen som en kasse, der hænges op i stærke metalkroge. Samtidig giver den sengen et lidt gammeldags, romantisk præg.

gynge i sovevaerelse indretning sovevaerelse inspiration 8

Source
Foto 1 – Gro Sævik / Foto 2 / Foto 3 / Foto 4, 5 & 6

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *