Få et soveværelse med volume og elegance

I denne HOW TO artikel, har vi fokus på et soveværelse med en afdæmpet og elegant indretning. Til trods for at dette soveværelse er indrettet med få elementer, fremstår det ikke koldt og kedeligt, som der ellers kan være fare for. Måske er du også en af dem der har behov for en rolig og afdæmpet indretning i soveværelset, uden for mange visuelle forstyrrelser.

For at skabe en interessant indretning med få elementer, er det en god idé at skrue op for volumen, på de ting du indretter dig med. Brug fx store lamper, store spejle og dybe farver. Det er også vigtigt, at du ting du vælger, har et rent formsprog, og gerne er af ærlige materialer, så som læder, træ og glas. Hæng ikke billeder på væggene, men mal dem i stedet i en stemningsfyldt farve, for at fremhæve den store nøgne flade. Hvis du har brug for at der sker lidt mere, så kan du godt bruge et simpelt, men stort, gulvtæppe, da det ikke stjæler for meget opmærksomhed, fordi det ligger på gulvet. Det handler om, at vælge de ting du bruger i indretningen med omhu, da de gerne skal være udtryksfulde og simple på én gang. De skal også passe godt sammen, undgå at brug for mange forskellige farver og toner, men lad i stedet farver og materialer gå igen.

Hvis du følger disse råd kan du sagtens skabe et stemningsfyldt og elegant soveværelse, samtidig med at du opretholder en afdæmpet og rolig indretning. Under billedet kan du se nogle mere konkrete bud på, hvad du skal indrette dig med for at opnå stilen.

Foto via Linie Design

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *