Få et stilrent soveværelse med fotokunst

Kunst på væggene kan virkelig gøre dit soveværelse personligt, og bidrage positivt til rummets udtryk og atmosfære. Vælg gerne kunst der betyder noget for dig, eller bevæger noget i dig, men tænk også over at det ikke skal være i for hidsige farver, da det kan påvirke den rolige og afslappende stemning, der bør være i et soveværelse.

I dette soveværelse her, som er hos stylist Pella Hedeby, har man valgt at udsmykke væggene med sort hvide billeder. Motiverne er sensuelle og harmoniske, og passer utroligt godt ind til soveværelset. For at bløde rummets sort, hvide og grå farvescala op, har man valgt at benytte rammer af træ på nogle af billederne, samt sengeborder af træ. Ligeledes er stoflampen, fletkurven og det rosa tæppe, med til at gøre rummet mere varmt og personligt. Vi er helt vilde med, hvordan man har brugt rustikt træ, i form af sengeborde for at skabe en kontrast til rummet, ligeledes giver det et flot grafisk udtryk, at bruge arkitektlamper som sengelamper. Alt i alt et soveværelse der oser af personlighed og stil.

Hvis du er ligeså vild med det som os, så kan du forneden se, hvordan du selv kan skabe en lignende stemning i dit soveværelse.

Kilde: Elle Decoration 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *