Lette og elegante tøjstativer i egetræ

Artikelen indeholder sponsoreret omtale.

Tøjstativer og åbne garderober, kan noget helt særligt i indretningen. Ved at have dit tøj hængende fremme, kan du nemlig tilføje ekstra personlighed og liv til dit hjem. Det er en god måde at inddrage teksturer og farver indretningen, som du ellers ikke ville opnå. Dit tøj er højst sandsynligt også en stor del af dig og din identitet, så hvorfor gemme det væk?

Når det er sagt, så skal du selvfølgelig også vælge din åbne garderobe med omhu, et tøjstativ er ikke bare et tøjstativ. Udnyt muligheden for at sætte et præg på dit hjem, med et helt særligt garderobestativ, som passer til din indretning og dine behov – det er her, at det danske RackBuddy kommer ind i billedet.


RackBuddy er kendte for deres solide og industrielle tøjstativer af vandrør, men nu har de tilføjet en ny kollektion til deres produktunivers, nemlig The Friendship Collection. Kollektionen består af 10 forskellige tøjstativer, hvor der i stedet for de klassiske vandrør, bruges egetræ. Tøjstativerne i kollektionen er alle blevet opkaldt efter betydningsfulde personer i RackBuddys historie, venner som har støttet stifterne, får her en fortjent hyldest i den nye venskabskollektion.


Den nye kollektion, bærer tydeligt præg af RackBuddys design-DNA, med de mange opfindsomme og unikke sammensætningsmuligheder, som også kendertegner deres New Yorker inspirerede tøjstativer af vandrør. Som alternativ til RackBuddys mere industrielle tøjstativer, fremstår The Friendship Collection med et nordisk udtryk, som passer ind i tidens ånd, og ethvert stilbevidst hjem.


Garderobestativerne kan bruges i entréen, såvel som i soveværelset eller i walk-in skabet, og udover at være praktiske, så er de utrolig dekorative, og fremstår nærmest som en skulptur i sig selv. Blandt de 10 designs i The Friendship Collection, er du sikker på at finde en størrelse og form, der passer til din bolig og dit behov.


Vores personlige favorit blandt The Friendship Collection, er stativet her til højre, som har fået navnet Thomas. Stativet er opkaldet efter en ven af RackBuddy, som er god til at tænke ud af boksen og komme på nye idéer, hvilket passer utrolig godt til det unikke og opfindsomme garderobestativ. Stativet giver mulighed for ophængning af tøj i flere niveauer, samtidig med at det kan fungere som en rumdeler i et værelse – dét er smart!

Du kan gå på opdagelse i kollektionen her, og finde det helt perfekte tøjstativ, der tillader dig at vise mere af din personlighed i dit hjem, ved at inddrage din garderobe i indretningen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *