Lys soveværelset op

For mange kan det være svært at finde loftsbelysning i soveværelset. Det må ikke larme for meget, som eksempelvis over spisebordet, men man har samtidig brug for en stor lyskilde, der kan lyse rummet op, både morgen og aften. Det kan være en god idé at tænke over rummets størrelse og hvilket lys man ønsker.

Derudover vil de fleste gerne have en roligere stemning i soveværelset kontra andre af boligens rum og alt dette kan gøre det svært at finde den rigtige lampe. Her er tre bud, i tre forskellige stilarter.

Minimalistisk

altomindretning_minimalistisk_sovevaerelse
Et nordisk og minimalistisk soveværelse kan få én helt ned i gear og vil give en rolig og afslappet atmosfære. Det er nemt at få dette soveværelse til at se eksklusivt og stilsikkert ud, uden at skulle have fat i den store pengepung. Brug få møbler, enkelte planter, smukke fotografier, samt hvide og lyse jordfarver.

Romantisk

altomindretning_belysning_romantisk

Indbegrebet af hygge og afslapning fanger man med en mere romantisk indretning. Det indbyder til bløde dyner og boglæsning med en pude i ryggen. Med en elegant fjerlampe kan man fremhæve den fine og feminine indretning. Den giver et meget behageligt lys og er også elegant at se på, når den er slukket.

A splash of blue

indretning_sovevaerelse_belysning_splash-og-blue
Få et harmonisk og sammenhængende værelse med rolige blå toner. Det giver en afslappet og stemning, der passer godt ind i et soveværelse. Derfor må man også godt vælge en lidt mere vovet lampe, som man normalt ikke ville indtænke i et soveværelse. Den fine pendel giver et flot lys og er en skulptur i sig selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *