Rumdelere til soveværelset

Rumdelere er en god ting til dig, der gerne vil udnytte kvadratmetrene optimalt. Hvis du fx ønsker at have kontor og soveværelse i samme rum, eller hvis du skal dele soveværelse med dit barn, så kan du med rumdelere skabe to uforstyrrede rum i ét. Men rumdelere, eller skillevægge, er også nyttige hvis du ønsker at skabe et ekstra værelse i din bolig, fx. hvis du gerne vil lave en soveafdeling i din stue.

Vi vil nu vise dig nogle inspirationsbilleder til, hvordan du kan indrette dig, med rumdelere og skillevægge i soveværelset.

Kilde

Denne elegante løsning, får rummet til at synes meget højt, og tillader dagslyset at komme igennem mellem træpanelerne, og ind i soverummet.

Kilde

Det giver et rigtig smukt og unikt udtryk, når en skillevæg tilpasses fuldstændig til rummet. Det skæve loft i dette soveværelse gør, at skillevæggen fremstår skulpturel og nærmest som et kunstværk i sig selv.

Kilde

I denne lejlighed er der tydeligvis en rustik stil, og derfor passer det rigtig godt ind, med disse rustikke vinduer på en halvvæg. Rumdelere med vinduer er en rigtig god idé, når du skaber et rum uden “rigtige” vinduer, på den måde kan du få dagslyset med ind i soveværelset.

Kilde

Her er en anden smuk løsning med vinduer, eller såkaldte New Yorker vinduer, hvor rammerne er i støbejern og er lidt mere polerede, end på det forrige billede. Det ligner, at man her har halveret køkkenet, til fordel for at skabe et soveværelse. Projektet er utrolig vellykket, hvor der netop også er sørget for, at dagslyset kan skinne igennem til alle rum.

Kilde

Hvis du ønsker en løsning der er mere afskærmende, hvor man ikke kan se igennem, så kan du overveje en væg som denne. Det gode ved ikke bare at lave en hel væg fra loft til gulv, men løfte den op både for neden og for oven, er at du formål at skabe en let og luftig løsning, til trods for at det er en lukket væg. Udnyt også gerne væggen til fx ophæng af billeder, så den bliver til en mere integreret del af boligen, og ikke bare en tom væg der står placeret midt i det hele.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *