Seng med opbevaringsgavl

Opbevaringsplads er ofte en mangelvare, som der i den grad er behov for i små rum. I soveværelset kan der opstå problemer omkring manglende plads til fx sengeborde, eller bare manglende opbevaringsplads til alle de store og små ting der hører til i rummet. Mange tænker måske ikke over det, men du kan faktisk udnytte din sengegavl til opbevaring. Vi har fundet nogle eksempler på, hvordan du kan indrette dig med en smart opbevaringsgavl til sengen.

sovevrelse indretning 9
Vi er ret vilde med denne fine, funktionelle seng, med indbygget opbevaring både under sengen, og i sengegavlen. Perfekt til lejligheden i byen, hvor pladsen kan være en lidt af en udfordring. Med hylder i sengegavlen, kan du have plads til forskellige småting, lige indenfor rækkevidde når du ligger i din seng. På den måde, kan du få plads til både bøger, vækkeur og telefon, samt en stående læselampe.


Her har vi en genial løsning, med en sengegavl der ikke er særlig dyb, og derved ikke pladskrævende. Udover opbevaring, giver den rigtig meget til rummet, da sengegavlen både fremhæver sengen, og gør man også kan udstille ting ovenpå gavlen. Den er lavet med et såkaldt IKEA hack, du kan se mere her.


Her er endnu et smart løsning fra IKEA, hvor du kan skabe plads til alt det, som du ellers ville have stående på et natbord. Se mere her.


Hvis du har et stort soveværelse, så kan du med fordel benytte en kommode som sengegavl, og derved opdele rummet. Mange har en tendens til, at placere sin seng helt op til væggen, og ofte inde i et hjørne. Men sådan behøver det slet ikke at være. Prøv dig lidt frem, og se hvor stemningsfyldt og unikt dit soveværelse kan blive, hvis du leger lidt med sengens placering. Der er også ofte mange skjulte opbevaringsmuligheder der kommer frem i lyset, når du rykker lidt rundt på tingene. Se mere her.


Udover selvfølgelig til opbevaring af praktiske ting, kan du også bruge en sengegavl til at udstille dine små skatte og indretningsobjekter. Det er et godt værktøj til at skabe karakter og personlighed i rummet. Se mere her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *