Smarte garderobeløsninger

Artiklen indeholder sponsoreret omtale.

Er du også træt af det anonyme, hvide garderobeskab? Der er ikke nogen grund til, at opbevaring af tøj skal være kedeligt at se på! Du kan sagtens gøre din garderobeløsning til en dekorativ faktor i soveværelset, som giver ekstra karakter og personlighed til rummet. Det gælder om at tænke i smarte løsninger, så du får udnyttet pladsen, samtidig med at du får en funktionel løsning.

Du kan starte med at tage udgangspunkt i dine behov – Hvor meget skabsplads har du behov for? Har du brug for en pladsbesparende løsning? Eller har du måske plads til at etablere et walk-in-closet? Eller ønsker du dig en åben garderobe, hvor du kan udstille og fremhæve dit tøj?


House Doctor står bag denne garderobeløsning, som er et simpelt og smukt skab af elmetræ. Skabet skiller sig ud med sine låger af glas, så du kan se ind i tøjskabet, som på smuk vis indrammer dit tøj, som var det på en udstilling. Det kræver at du holder orden i skabet, og eventuelt bruger nogle hjælpemidler, så som flotte kasser, og så giver det også mere ro til øjet hvis du farvekoordinere tøjet.


Mange drømmer om et walk-in-closet i soveværelset, og hvis du er én af de heldige, der har plads til sådan ét, er der mange måder at gribe det an på. Det er en god idé at lave en form for afskærmning til skabet, så du føler at det er et decideret rum du går ind i. På den måde kan du også bedre tillade dig at rode lidt derinde, og opbevare ting så som duge, sengetøj og ekstra dyner i rummet. En smart og pladsbesparende afskærmning til et walk-in skab, kan for eksempel være en skydedør, som denne, der også agerer som et stort spejl.


Hvis du er vild med vintage, er det oplagt at bringe stilen videre ind i soveværelset, med et pænt gammelt skab. Det kan være at du har et arvestykke af emotionel værdi, som vil være helt oplagt til formålet, men ellers kan man også finde karlekammerskabe på loppemarkeder og i diverse marskendiserbutikker. Du kan vælge at lade skabet stå som det er, med sin patina, eller opdatere det lidt med maling, bejdsning eller nye greb.


Hvis du har behov for rigtig meget opbevaringsplads, hvor du udnytter rummet fuldt ud, så kan du ty til et speciallavet skab. Det skræddersyede skab kan også være en god mulighed for dig, der har skæve vægge og vinkler i soveværelset, hvor det kan være svært at få en standardløsning til at passe ind. Udnyt muligheden for at vælge spændende materialer og farver, nu når du allerede er igang med at få skræddersyet dit helt eget skab.

Altomindretning-indretning_klædeskab_2
Væghængte bøjlestænger er en god løsning til dig, der har skrå vægge, men ikke vil kaste dig ud i den store, dyre speciallavede løsning. En bøjlestang som denne af VVS rør, kan monteres direkte på en skrå væg, og være en smart og pladsbesparende løsning. Du kan købe væghængte bøjlestænger som denne hos RackBuddy


Hvis du er vild med vandrørernes rustikke udtryk, som giver kant og karakter til indretningen, så er der flere løsninger at hente hos det danske RackBuddy. Vandrørene passer godt ind i den maskuline stil, men også som kontrast til den finurlige og feminine indretning. Når du inddrager dit tøj i indretningen, ved hjælp af en åben garderobe som denne, tilføjer du ekstra personlighed og tekstur til soveværelset. For at opnå et endnu flottere udtryk med din åbne garderobe, kan det godt betale sig at investere i pæne bøjler og inddele tøjet efter farver. Dette fine tøjstativ, med en praktisk træhylde i bunden, finder du her hos RackBuddy.

Vi håber at du har fundet inspiration, til en smart og anderledes garderobeløsning til dit soveværelse.

Kilder/source:
// Forsidefoto: RackBuddy // Foto 1: House Doctor // Foto 2: Lauri  // Foto 3: Frederic Ducout photography // Foto 4: Vtwonen // Foto 5: // Foto 6: RackBuddy // 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *