Bolig makeover – nyt liv til køkkenalrum

Du kan ofte skabe nyt liv i din lejlighed ved hjælp af simple midler. Forleden fik vi til opgave at style en toværelses lejlighed, så den fik et nyt og mere friskt udtryk. Lejligheden bestod af et køkkenalrum og et soveværelse, der skulle gøres mere indbydende og moderne.

Da køkken og stue er føjet sammen i et køkkenalrum, gjaldt det om at opdatere rummets udtryk, så det virkede mere åbent. Når man har en bolig, hvor der ikke er meget plads ud over det mest nødvendige, kan det gøres meget med få og enkle midler. I dette tilfælde var ønsket fra ejeren, at stylingen af rummene skulle tage udgangspunkt i de eksisterende møbler som spisestuebordet, sofaerne og sofabordet.

DSC_618716_01_22219188
Spisestuestole blev udskiftet med nogle mere karakteristiske sorte stole fra Erik Jørgensen, som gav mere kontrast og dynamik i forhold til det smukke spisebord i træ. De lidt farveforvirrede vægmalerier blev udskiftet med et mere enkelt sort/hvid motiv i sort ramme.
Glasvasen er fra Tine K Home og selve ramme og motiv er fra Bröste Copenhagen.

DSC_615916_01_22219163De hvide lædersofaer var lidt af en udfordring, men ved at tilføje puder med blå nuancer og motiver til sofaerne og vaser, bøger og en hyggelig lysestage til sofabordet, fik sofagruppen mere kant, og resultatet var en stue med et mere eksklusivt udtryk, hvor den kolde tone i de hvide sofaer blev nedtonet til fordel for mere spil mellem farver og former.

FotorCreated

Puderne er fra Tine K Home og Strikaholic og glasvasen/lysestagen er fra Ro Collection, fotografi er af Dan Isaac Wallin fra Visse Vasse.

DSC_618116_01_22219182
Køkkenet havde i forvejen et lidt bart look, med kun et maleri på væggen ind til stuen, der kunne give lidt farve til rummet. For at skabe mere liv i køkkenet tilføjede vi små accessories for at gøre det mere åbent og lækkert at træde ind i. Fordi der også skulle være plads til de praktiske opgaver som at lave mad og vaske op, gjorde vi det simpelt. Et par grønne planter, en lille plakat på væggen og en vase med små grene til hylden mellem køkken og stue, og praktisk nips i form af et par fine krus, beholdere til krydderier og olier og andre køkkengenstande, som dagligt er i brug, og køkkenet virkede med ét mere åbent og livligt.

tffgfh1. Skærebræt Bröste Copenhagen 2. Papirspose Uashmama 3. Oda vase Bröste Copenhagen
4. Glaseret keramik vase Tine K Home 5. Bakke i sortmalet aluminium Tine K home 6. Kande fra Bröste Copenhagen 

 

DSC_617516_01_22219179-001
En reol med bøger, en motorcykelgenstand og fine nipsting som et par keramiske vaser og en sjov brilleholder i egetræ gav rummet mere personlighed.
Brilleholder Nosey i egetræ fra Dot Aarhus, glasvase fra Tine K, grå vase i stentøj fra Bröste.

DSC_619616_01_22219197
En væg er dekoreret med en illustration i en magnetisk træramme i egetræ.
Illustrationen Uh-la-la er fra Minstreg.

JKJKJ

Stylingen er lavet i samarbejde med Fokus Mæglerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *