H&M Home Spring 2017

Vi er helt vilde med disse billeder fra H&M Homes nye forårskollektion! De er sprængfyldte med lækre detaljer, skønne møbler, indbydende teksturer og flotte farver. Den smukke beige farve på væggene, sætter en fabelagtig stemning og baggrund for omgivelserne hvor brune toner, messing, planter og træ får lov at træde i forgrunden. Under billederne kan du læse mere om, hvordan du kan skabe en stil og atmosfære som i denne bolig.

Gubis Beetle Chair kommer her på smuk vis til sin ret, rundt om det fine runde spisebord. Hvem vil ikke gerne sidde og nyde et måltid, i dét lysindfald! Belysningen ved dit spisebord er så vigtigt, og må endelig ikke overses. Tænk over hvad dit spisebord bliver brugt mest til, når du skal vælge lamper og placering. Hvis det er et sted hvor der bliver lavet meget lektier og arbejde, er det en god idé med masser af lys og helst dagslys. Hvis det til gengæld er et sted hvor der primært bliver hygget og spist mad, kan man vælge nogle pendler der lyser direkte nedad og giver en varmere belysning. Justerbar belysning ved spisebordet er også en rigtig god idé.

Med et stilleben af forskelligt nips, fortæller du en historie om dig selv. Er du en der elsker at læse? Samle sten på stranden? Rejse? Har du en særlig kærlighed til keramik?

Den skønne bombastiske velour sofa, formår at fremstå let og lys i sine omgivelser, på grund af de velvalgte småmøbler og nips. Hvis du har en sofa med et tungt udtryk, behøver det ikke at betyde at hele stuen skal bære præg af denne tyngde, hvis ikke du ønsker det. Man kan sagtens kombinere bombastiske sofaer med små border, standerlamper, planter og ander lette elementer. Resultatet bliver en sofa der kommer fuldstændig til sin ret, og en stue der fremstår let og elegant i sin helhed.

Læg lige mærke til den smukke farve på væggene i denne bolig, og hvor smukt den står sammen med egetræ. På små hylder, reoler og vindueskarme, har du mulighed for at samle op på nogle af de materialer og farver i resten af boligen, og binde dem sammen så de bliver en helhed.

Billederne er stylet af Lotta Agaton, som har formået at skabe disse eventyrligt smukke omgivelser, til H&M Homes forårskollektion 2017.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *