Skab orden med ROD reolsystem

ROD er et nyt reolsystem designet af designduoen Kaschkasch for Bolia. Systemet er enkelt og smukt, og bygger på et koncept om moduler der kan sammensættes på kryds og tværs, så du kan skabe nøjagtig den opbevaring der passer til dit behov. Hylderne til reolerne fås både i hvidolieret og røget eg, hvilket gør at du kan finde et udtryk der passer dig, om end du er til det lyse og nordiske, eller det mørke eksklusive look. Ligeledes kan reolstellet fås både i sort pulverlakeret metal og messing.


Den simple udgave af reolen består udelukkende af hylder, som kan skabe en smuk og æstetisk platform til dit nips. Til forskel fra en standard åben reol, har denne et utrolig let og elegant udtryk, da reolen er vægmonteret, og derfor kun har to ben ned til gulvet.


Hvis du har behov for opbevaringsplads der er lidt mere gemt væk, fås der modeller med skabe med skydelåger for neden. Denne udgave gør at reolen også kan fungerer som en slags skænk i stuen. Men selvom man vælger denne model, fremstår systemet stadig let og elegant, da skabsmodulet nænsomt er placeret på det tynde metalstel, og hævet fra jorden.


Her ses reolen i sin helhed, den har et utrolig klassisk og fint udtryk som kan passe ind til både den feminine og maskuline indretning. Dens mange sammensætningsmuligheder gør, at du kan bruge den forskellige steder i hjemmet. Du vil helt sikkert kunne finde en funktion til reolen, om end den står i køkkenet, gangen, soveværelset, badeværelset eller kontoret. (Læg i øvrigt mærke til det smukke sildebensgulv!)


Her er et par eksempler på de kombinationer der findes. Sammensætningen øverst på billedet egner sig godt som en skænk, for eksempel i entréen, hvor du lige kan smide nøglerne og pungen, og samtidig kan gemme huer og vanter væk inde i skabet. Den smukke reol i røget eg, vil være helt oplagt som barskab, med mulighed for at udstille krystalglas og de flotteste flasker på hylderne. Hvis du har behov for mere opbevaringsplads og flere hyldemetre, kan du også vælge en model som den sidste, hvor du har rig mulighed for at udstille planter og hele vasesamlingen, og samtidig opbevare stearinlys og tæpper i skabet.

Vi er vilde med det!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *