Skjul dit TV med skydedøre

TV og elektronik i hjemmet deler vandende i mange forhold, mange kan bestemt ikke se det æstetiske i den sorte firekant, men det er også de færreste der vil være foruden fjernsynet. Hvis du er en af dem der er træt af at se på fjernsynet i din indretning, så findes der løsninger hvor du kan gemme fjernsynet væk, så du kan være fri for at se på det når det ikke er i brug. En af disse løsninger er, at du kan bruge en skydedør eller skydedørslåge, til at trække henover fjernsynet, og derved bliver det ude af syne. Vi vil nu vise dig nogle eksempler på hvordan man kan indrette sig, med netop denne løsning.

Via

Hvis du har hvide vægge, kan den sorte firekant godt virke meget dominerende i indretningen, når den hænger der på væggen. Her ville det være godt, at kunne trække noget henover fjernsynet. Det kan også en måde hvorpå at signalere over for de mindste, at holder fjernsynet pause og det er samværet der er i fokus nu.

Via

Et fjernsyn i køkkenet kan både være en genial og en sur ting. Det kan være meget rart lige at kunne se nyhederne eller kampen, når man står der og laver mad, men der kan også hurtigt opstå en situation, hvor der ses fjernsyn hver gang man spiser. Det er måske ikke helt hensigtsmæssigt, hvis man er en familie. Udnyt muligheden for at kunne gemme fjernsynet midlertidigt væk, samtidig med at du tilføjer en dekorativ dør til dit køkken, det må da være win-win!

Via

Her ser vi en anden vellykket løsning, hvor man i stedet for at have en solid dør, har brugt en skydedør med paneler af træ, som bringer en varme ind i rummet og samtidig med at den fremstår mere let, end en solid afskærmningsdør. Det er en meget æstetisk løsning, som giver rummet karakter og fremhæver loftshøjden i rummet.

Via

Hvis du gerne vil lave en løsning, der fungerer som en vægudsmykning i sig selv og bringer ekstra karakter til rummet, så kan du med fordel vælge rustikke skydedøre som disse. Det er en utrolig dekorativ løsning, der vil passe godt til et større rum med meget uudnyttet vægplads.

Øverste foto via 

Vil du have din egen skydedørsløsning?

Se mulighederne her

Kunne du tænke dig at inddrage en skydedør i din egen bolig? Så hjælper vi dig gerne videre med en specialdesignet løsning. Se vores udvalg af skydedøre og skydedørsbeslag på webshoppen, og tøv ikke med at kontakte os for yderligere vejledning.

 

Skriv et svar