10 flotte udendørslamper til at lyse op i din have

Når du gerne vil nyde de lune sommeraftener i haven, har du brug for god belysning.
Det er dog være lidt af en jungle at finde stilfulde havelamper eller lamper til udendørs brug. Derfor har vi sammensat en lille guide til forskellige former for udelamper, der kan give dig inspiration til at finde de helt rigtige havelamper. Her finder du ideer til forskellige former for udendørs væglamper, lyskæder, ovenlys og endda bæredygtige solcellelamper.

Udendørs væglamper er dejligt praktiske, når du skal indrette din terrasse. Væglamper er diskrete, men de giver samtidig et godt, fokuseret lys.
Vi har samlet vores favoritter til udendørs brug her.

1.  Lampe Gras væglampe: Klassisk og enkel udendørslampe i tidløst design.

2. NORDLUX BELL væglampe: Kompakt og moderne væglampe, hvor du kan dæmpe lyset
(kræver lysdæmperkontakt).

3. ZERO W2 Black væglampe: Strømlinet og cool væglampe, der kan anvendes til udendørs brug. Smart løsning, hvis du vil have en diskret lampe, der samtidig lyser effektivt – her er der nemlig lys i begge ender.

Lyskæder og hængelamper er en romantisk løsning, når du vil have stemningsfuld belysning med udelamper. Du kan finde lyskæder i mange forskellige størrelser og former, men her har vi udvalgt et par af vores personlige favoritter, der egner sig som udendørslamper.

1. Thierry Le Swinger Lamp Taupe – Fatboy®: En flot hængelampe i moderne stil med bløde, afrundede former. Lampen er multifunktionel og kan bruges både som pendel og som gulvlampe.

2. Bolleke Pendel Lys Grå – Fatboy®: Endnu et smukt lampedesign fra Fatboy. Du kan nøjes med en enkelt pendel eller hænge en række op på en snor på terrassen for at skabe stemning med de svævende lyskugler.

3. Kiki 5 Udendørs Lyskæde – Martinelli Luce: Denne fine lyskæde fra den italienske designer Paola Navone består af 5 mindre lanterne, der kan draperes omkring træer eller hænges på terrassen for at skabe et romantisk lys til sommerfester eller hyggelige middage i det fri.

4. Lyskæde i khaki: En fin og rå lyskæde i khaki farvet, der blender ind i udemiljøet med sin grønne farve.

LED pærer er både mere strømbesparende og mere praktiske end almindelige lyspærer,
fordi de holder længere. Det gør LED lamper særligt egnede til udendørs brug, hvor det kan
være mere upraktisk at skifte pærer, der for eksempel er placeret, hvor det er svært at
komme til. Vi har her samlet 4 bud på flotte LED lamper til haven.

1. Abelia Portable bordlampe: Denne flotte lanterne kan justeres, så du selv vælger, hvor meget lys du vil have. Nem at placere præcist der, hvor du vil have lys her og nu.

2. Lucca SC51 &Tradition: Smuk transportabel lampe, der kan bruges både indendørs og udendørs. Brug den, når du mangler en fokuseret og stemningsskabende lyskilde på terrassen en lun sommeraften. Lysstyrken kan indstilles på 3 niveauer.

3. FollowMe bordlampe: Praktisk og stilfuld bærbar lampe med et fint håndtag, der gør den nem at bære rundt på. Lysstyrken kan indstilles på 3 niveauer.

4. Yankton bordlampe: Lanterne i klassisk, rustikt design. Stil den på terrassebordet, på trappen eller placer den på udvalgte steder i haven for at skabe stemning på en sommeraften.

LED lamper er blandt de mest bæredygtige muligheder inden for lamper, men de trumfes af solcellelamper. Hvis du gerne vil være så miljørigtig som muligt, er det solcellelamper du skal gå efter. Problemet er bare, at det er en forholdsvis ny type lampe, og mange af de
nuværende typer solcellelamper er simpelthen ikke særlig pæne. Det er dog lykkedes os at finde et par stykker, der er ret fine.
Det smarte ved solcellelamper er, at de ikke bruger strøm eller batterier – du skal blot lade dem stå udenfor om dagen, så er de klar til at lyse op om
aftenen.

1. Glory lanterne: En lampe der er drevet af solenergi, og giver den hyggeligste stemning på terrassen eller altanen. Lygten kan hænges op lige hvor du ønsker, da den er ledningsfri.

2. Lisa LED lampe: En lampe der nem at tage med i hånden, når du skal ud i haven eller på gåtur.
Lampen er både med oplader og solceller. Med ledningen-opladning lyser lampen i op til 6-8 timer, ligesom på en fuld solopladning lyser 6-8 timer. Lampen giver et behageligt varm hvid lys og materialet er UV-sikker så LED lampen ikke misfarves af sollys. Brug den også indenfor som belysning eller til at skabe en hyggelig stemning ved bordet.

3. Aura bordlampe: Bordlampen er perfekt til bordet udenfor. Den giver et varmt og hyggeligt lys fra den LED flamme. Lampen kan placeres hvor du ønsker, da den er drevet af solenergi og er ledningsfri.

4. Buly trådløs solcelle lampe: Dekorativ udendørs lampe fremstillet i hvid polyethylene, med fjernbetjening og RGB belysning med 256 farver.

5. Soleil havelampe: Soleil er fremstillet i mørkegrå lakeret aluminium. I dagstimerne opalder lampen, og ved solnedgang tænder lampen automatisk.

Artiklen kan indholde affiliate links.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.