16 bud på sommertilbehør til altanen

Det er endelig sommer, og selvom vi aldrig kan tage solskin og godt vejr for givet, er det så småt blevet muligt at sidde udenfor. Er du så heldig, at du har en altan eller terrasse, er det altså nu, du skal gøre den klar til solen og de lyse nætter.

Det er dejligt at have et ekstra “rum” udenfor, hvor man kan opholde sig i de varme måneder, men terrassen eller altanen er nem at glemme, når man ikke bruger den hele året. Selvom du har styr på de store møbler, bør du også huske de mindre og mere personlige ting som planter, plaider og lyskilder. Det er nemlig detaljerne, der gør opholdspladsen udenfor til et hyggeligt sted, hvor man har lyst til at grille, solbade eller drikke sin kaffe en lun sommermorgen.

For at give dig lidt inspiration har vi derfor fundet en række fine ting, der egner sig godt til udendørs brug. Uanset om du er til prisbillige løsninger eller lidt mere luksus, kan du således her finde
produkter, der kan opdatere udearealet og gøre det helt klar til de varme måneder. 

Budget


 

 1. Plante – Grønne planter er godt for øjet og virker opfriskende på humøret.  De store af slagsen kan endda skærme af, så altanen bliver mere privat. Palme fra IKEA, 499,00 KR.
  Plaid
   – 
  Hvis sommeraftenerne bliver en smule kølige, er det en god idé at have en plaid eller andet liggende, der kan lune. Mørkegrå plaid fra Au Maison, 429,00 KR.
 2. Opbevaringskasse – Det er altid godt med opbevaring, især når den både er billig og praktisk. Her kan du lægge værktøj og resterende potteplanter, så de er inden for rækkevidde når du skal bruge dem. Trækasse – massiv eg, 258,00 KR.
 3. Lyskæde – Der er intet som lyskæder til at skabe hygge. Denne her kan bruge udendørs hele året. Rå lyskæde, 550,00 KR.
 4. Højttaler – Lækker og budgetvenlig højtaler, der båder er mobil, let og med en behagelig lyd. KREAFUNK AGLOW højtaler guld, 899,00 KR.
 5. Bænk – En bænk er praktisk, både til at skabe ekstra siddeplads og til at skaffe lidt mere opbevaringsplads. Den her fylder ikke nær så meget som andre mere traditionelle havemøbler. PLUS – Rustik Trallebænk Design, stor u/hylde, 999,00 KR.
 6. Lanterne – Fin og enkel lanterne i teaktræ med finurlige læderdetaljer. Muubs lanterne, 449,00 KR.
 7. Stor potte – Drømmer du om en frodig altan eller terrasse med store planter, er det altid vigtigt at købe en stor potte, så der er plads nok til rødderne. Denne her måler 37 cm i diameter og 50 cm i højden. Krukke Brooklyn tall, 399,95 KR.

Luksus

 1. Plante – Et stort træ giver terrassen et elegant præg, og så kan det samtidig bruges som afskærmning mod vind og nysgerrige naboer. Oliventræ fra Plantorama, 999,00 KR.
 2. Plaid – Denne lækre plaid, designet af Martin Dos Santos, er fremstillet af 100% ren uld og har kanter af læder, der gør den perfekt til at holde dig varm på stilfuld vis en kølig sommeraften. Skargaarden Haverdal Plaid, 1.750,00 KR.
 3. Opbevaringskasse – Denne smarte kasse til opbevaring er lavet af lyst kejsertræ med praktiske læderstropper og smukke, tydelige træsamlinger i siderne. Bloomingville Simple Opbevaringskasse, 699,00 KR.
 4. Lyskæde – En lang lyskæde på hele 12 meter, så du kan lyse hele altanen op på én gang. Selve ledningen er udført i rå gummi og pærerne sidder direkte i fatningen. Rå lyskæde, 950,00 KR.
 5. Højttaler – Denne højtaler tilbyder både en lækker lyd af høj kvalitet, men den afgiver også lys, så den kan fungerer som en lanterne. Derudover er den både elegant at se på og nem at betjene – du kobler bare din mobil til via bluetooth. Paplo Uma White, højtaler, 3.030,30 KR.
 6. Bænk – Trip trap har lavet denne flotte bænk, der med sin minimalistiske silhuet passer ind i de fleste skandinaviske hjem. Den er lavet af eg og er designet af Niels Hvass. Trip Trap – Cutter bænk eg (L 120 cm), 4.495,00 KR.
 7. Lanterne – Stilfuld og minimalistisk lanterne i vejrbestandigt, pulverlakeret aluminium. Cane Line – Lighthouse Lanterne, 1.667,00 KR.
 8. Stor potte – Geometrisk potte fremstillet i frostsikkert beton. Er god til store planter eller træer, der har brug for meget plads. Ferm Living – POT large i lysegrå, 993,00 KR.

Kilder: Foto 1Foto 2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *