5 indbydende terrasser med en unik beliggenhed

Sommeren er over os, og de fleste af os vil gerne bruge døgnets lyse timer og vores fritid på at opholde os udendørs. Så hvorfor ikke gå efter at få det ideelle ud af din terrasse og dine uderum. Der kan være en del inspiration at hente fra Syd -Spanien og Frankrig, hvor de gør langt mere ud af at indrette deres terasser mm. Dog skal man lige have det danske lidt uforudsigelige vejr for øje i sin planlægning. 

Ellers kan du altid drømme…. Eller gå efter at finde et feriested, hvor man kan komme til at opleve en lignende beliggenhed og stemning. Jeg er selv i fuld gang med at finde et autentisk sted at holde sommerferie igennem Airbnb. (genialt koncept.)

Altomindretning_udeområde_1
Foto: Jean- Louis Deniot
Her er smukt dekoreret med fliser i sildebensmønster, bambus møbler, en stor glas pendel/lanterne råhvide puder og tekstiler. Selve taget er lavet af bambusflet, hvilket er med til at ramme rummet ind og gøre det intimt og hyggeligt.

Altomindretning_udeområde_2
Foto: Jonny Valient
En træterrasse ved vandkanten, en helt unik beliggenhed. Indrettet med fine naturmaterialer, som smelter fint sammen med omgivelser. Hvem der bare kunne holde en have fest her.

Altomindretning_udeområde_3
Foto: Anne Hepfer
Der er noget helt særligt ved huse tæt på vandet. Her er stuen taget udenfor med både stor hjørnesofa, lænestole i kurveflet, væglamper og pendel. Bemærk den fine effekt med spejlet, der nemt kan forveksles med et vindue.

Altomindretning_udeområde_4
Foto: Jordi Canosa
En overdækket terrasse lavet af træstammer og bambustag. Et sofaområde med organiske former og opbygget af natursten. De blandede puder giver et fint farvespil til de lyse naturfarver.

 

Altomindretning_udeområde_5
Foto: Pottery Barn
En stor og rummelig sofa med en helt særlig udsigt og beliggenhed. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *