6 små borde til solrige dage i haven

Når det bliver varmere i vejret, er det tid til at nyde udelivet – hvad enten det bliver på altanen, på terrassen eller i haven. Når du skal indrette dig med udendørsmøbler, kan det anbefales, at du vælger lette og luftige møbler, der nemt at flyttes. Det kan være praktisk, hvis du vil sidde i solen i flere timer, eller rykke ind i skyggen i dagens løb. For rigtigt at nyde udelivet i den varme årstid vil det være smart, hvis du anskaffer dig et lille havebord, der kan bruges til at stille drinks på, til eftermiddagskaffen, solbrillerne og solcremen eller den seneste bog med sommerlæsning.

 

1. Estelle loungesidebord: Et smart lille sidebord, der kan trækkes helt hen til og endda ind over liggestolen, så du nemt kan nå den kop eller glas, du stiller fra på bordet. I FSC-mærket eukalyptustræ og sort aluminiumsstel.

2. Leona loungebord: Fint og rundt lille havebord i lys rattan. Let at flytte rundt på.

3. Loungebord i fibercement: Fine små borde med bordplade i fibercement og ben i olieret egetræ. Fås i flere farvekombinationer og størrelser.

4. Regatta Lounge bord: Et enkelt og klassisk loungebord i teak træ.

5. Tasi bord fra Muubs: Udendørs sofabord i teaktræ og med understel af aluminium. Perfekt til en klassisk gang five o’clock tea i haven.

6. Cerri loungebord: Lille sideboard med bordplade af fibercement i sort, galvaniseret metal. Letvægtsmateriale der er nemt at vedligeholde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *