7 små havesofaer til udelivet

Udvalget af flotte havemøbler, har i mange år, været meget begrænset. Der var ikke så meget variation, i de møbler der fandtes, så det kunne hurtigt blive lidt kedeligt at se på. Heldigvis så ser vi, at flere og flere producenter kommer på banen, med nye og flotte havemøbler, der passer ind i forskellige stilarter. Vi har valgt at tage et kik på små havesofaer, eller havebænke, som passer til det lille hjørne i haven og måske endda på altanen.

  1. Honoré af Serax: En hyggelig og komfortabel sofa, med et let og dekorativt jernstel, der fås i forskellige farver, og bløde, hvide hynder.
  2. Sienna Due: Blød og dejlig sofa, med et spændende og anderledes formsprog. Hynderne fås i forskellige farver.
  3. Palissande fra HAY: Designet af Ronan & Erwan Bouroullec for HAY, kommer her en sofa kendetegnet af sit simple og grafiske udtryk, som er robust og stabilt, uden at blive for pladskrævende.
  4. Cane-line Nest: Denne lille sofa, er designet af den danske design duo Foersom & Hiort Lorenzen. Sofaen er håndflettet i det bæredygtige naturmateriale, rattan. Nest fremstår let, og med et elegant boheme udtryk.
  5. IKEA PS 2017 sofa: Fin lille sofabænk, som nemt kan klappes sammen og flyttes rundt, perfekt til altanen eller den lille have.
  6. Mojo sofa fra Skagerak: Designet af Says Who, kommer den lille Mojo sofa, med masser af charme. Sofaen har minimal linjeføring, og fremstår meget stilren, med formstøbte hynder der tåler de skandinaviske somre.
  7. Havesofa fra Nordal: Robust, sort jernbænk, i et stilrent design der passer ind i de fleste haver. Leveres med en blød off-white hynde af canvas.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *