Bordopdækning i det fri

Hvad er bedre end lune sommeraftner, hvor man kan sidde ude i det fri, spise god mad og hygge med venner og familie? Så kan man virkelig mærke at det er sommer, og vintermånederne synes som en fjern virkelighed. Vi elsker at dække op til en god omgang hygge i haven, og det virker som om at der ofte gælder andre regler for vores udendørsmiljø end indendørsindretningen. I haven er der gerne en lidt mere uformel stemning, en stemning af noget frit, ærligt og rustikt. De grønne omgivelser lægger op til, at man bryder med det strømlignede og slapper af på en helt anden måde. Så selvom man måske foretrækker en mere stilren indretning i hjemmet, så kan det anbefales at slå sig løs i haven med en mere fri og uformel indretning, i sand boheme stil. Vi har samlet nogle inspirationsbilleder til jer, med gudeskønne bordopdækninger ude i det fri, og nederst har vi fundet nogle konkrete bud på ting du kan indrette dig med.


Kilde

En dejlig fri måde at spise på, som bringer en lidt spansk stemning til middagen, er små ta’ selv anretninger eller tapas. Serveringen er anrettet på en stor lækker serveringbakke, eller skærebræt i træ, for at understrege den rustikke stemning.


Kilde

Lyskæder må være det ultimative dekoraktions element, til udendørshyggen. Især lyskæder med store glødepærer, der afgiver et varmt lys, kan være med til at skabe en dejlig festlig stemning. Det er også en sjov og anderledes måde at dække op på, når man har lavet border (de kan hurtigt laves i en DIY version til en særlig aften), hvor gæsterne sidder på tæpper og puder på jorden. Ved at bryde den traditionelle måde at sidde og spise på, lægger du op til en helt anden stemning, som er afslappende og uformel, og det bliver en aften dine gæster helt sikkert vil huske.


Kilde

Det handler om at bryde med det ensartede og formelle, her er det oplagt at sammensætte forskellige stole, da det virkelig bringer karakter og noget dejlig formløst med sig. Det giver også en rigtig flot effekt, når man mikser forskellige tallerkener og service.


Kilde

Miks gerne forskellige glas, også i forskellige farver, når du serverer udendørs. Det er dejligt at bringe lidt farver til bordet, men vælg gerne farver der understreger den stemning du ønsker at skabe. Selv afdæmpede farver, kan nemlig sagtens bringe liv og glæde til bordopdækningen.


Kilde

Gør gerne brug af en masse tekstiler, tæpper, puder, duge, stofservietter og gerne lammeskind, og lignende. Det er med til at give en blød, varm og afslappende stemning.


Kilde

I stedet for at bruge flere forskellige slags stole, kan du også kombinere stole og en bænk. Det giver også en superfin effekt, at mikse puder i forskellige mønstre.


Kilde

En stofdug kan altså bare være det element, der sætter prikken over i’et. Brug gerne en hørdug i en blød og afdæmpet farve, så dit service og bordpynt stadig træder frem.


Kilde

Inddrag gerne blomster, grene og blade fra din have, i borddækningen. Det giver en meget autentisk stemning, og bringer naturen og omgivelserne, endnu tættere på.

Kilde til øverste foto

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *