Byg havemøbler af genbrugspaller

Genbrug er godt, og man kan få mange sjove indretningsmuligheder ud af gamle materialer, som får nyt liv. Eksempelvis ved at bruge gamle paller. Det har længe været kutyme at bruge træpaller til møbler i hjemmet, og det er nemt at bygge en sofa eller et bord ved hjælp af paller. I stedet for at købe dyre havemøbler kan du lave dit eget sofahjørne i haven eller lave et sofaarrangement på terrassen. Det giver et lidt råt look at bruge paller, men du kan ændre udtrykket, så det passer til din foretrukne stil, ved at male pallerne i en farve du godt kan lide. Alt efter hvor meget fingersnilde du har og i hvor høj grad du ønsker, at pallerne skal bevare deres oprindelige udseende eller ej, kan du bruge pallerne til at konstruere møbler, hvor man slet ikke kan se, hvor de stammer fra, eller du kan bevare det rustikke og upoleret udtryk ved at lave simple møbelkonstruktioner, hvor forbindelsen til pallernes oprindelige udseende er intakt.Samtidig kan du udforme møblerne, præcis som du har lyst.

paller i havenHvad med for eksempel at lave en sovesofa med hjul under, så du altid kan flytte sofaen hen til den plet i haven eller på terrassen, hvor der er mest sol eller skygge?

inspirerende omraader i haven
Du kan også lave kasser til opbevaring, som kan sættes under eksisterende havemøbler og udnytte pladsen på bedste vis.

indretning af haven
Den hurtige løsning er et par paller, som du stabler oven på hinanden for at lave et lille picnicbord. Lidt potteplanter eller blomster gør det hyggelig og skaber fin kontrast til det grove træ.

udendoers moebler indretning 2
Et arrangement på terrassen med bænke og bord bygget af hvidmalede paller. Ved at male træet kan man skabe en raffineret effekt, hvor den grove struktur dæmpes lidt gennem den malede overflade.

udendoers moebler indretning
Sort er også en farve, der klæder pallerne. Hvorfor ikke bygge et helt sofaarrangement af pallerne, hvor du har kan holde en afslappet middag i haven? Sofaen og sofabordet er her begge beklædt med MDF plader, som giver et stilfuldt, afrundet look.


En sovesofa på et hjørne af en afdækket terrasse skaber en dejlig hyggekrog i hjørnet af haven, mens en hjørnesofa giver god plads til at spise og nyde det gode sommervejr under åben himmel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *