Sommerens favoritter til haven

Denne artikel indeholder affiliatelinks

Endelig er det tid til, at byde sommeren velkommen, og indtage haven! Sommeren er forude, og forhåbentlig byder den på en masse solskin og varme dage, så vi kan nyde de grønne arealer fuldt ud. Men er din have sommerklar? Hvis ikke, er tiden ved at være inde til, at du kredser lidt om indretningen i haven, så den bliver ekstra hyggelig og indbydende. Vi har nogle bud, på dette års must-haves til haven, som vi vil dele med dig her.

Garden Glory haveslange: En haveslange er uundværlig, både når det kommer til at vande blomster og andet grønt i haven, men også når der skal fyldes vand i et badebassin eller skylles tæer efter en tur på stranden. Der er ingen grund til, at din haveslange skal være kedelig, se bare denne skønhed fra Garden Glory, som fås i flere forskellige, friske farver!

Spider Web tørrestativ: Når solen er fremme, er det oplagt at hænge vasketøj eller dyner udenfor i haven. Men det kan være svært at finde en løsning, som er til at holde ud at se på, også når stativet ikke er i brug. Derfor er vi vilde med dette Spider Web tørrestativ, som er dekorativt og skulpturelt i sig selv.

Relax solstol: En liggestol er et absolut must-have i haven, hvor du kan slynge dig og nyde solens stråler. Denne fine stol er let og luftig i sit udtryk, og passer især godt til den lidt mindre have. Stolen kan indstilles i tre positionerer, alt efter behov og stemning.

Uldplaid: Nu er det ikke altid, at den danske sommer byder på de helt høje varmegrader, men det bør ikke forhindre dig i, at komme ud og nyde den friske luft. Med et lækkert uldtæppe som dette, kan du sidde ude, selv når der er en lidt kold brise i luften.

Follow Me lampe: Det er ingen hemmelighed, at vi er fuldstændig tossede med denne trådløse lampe, fra Marset. Lampen er dæmpbar og kan nemt flyttes med overalt. Den er oplagt til brug i haven, når du ønsker en hyggelig belysning til aftenkaffen på terrassen. Lampen fås i to forskellige størrelser.

Skagerak bålsted: Det er så hyggeligt at tænde et lille bål i haven, både til snobrød og skumfiduser, men også til at give varme på kølige aftner. Dette bålsted, Flame Firebowl fra Skagerak, som har en fantastisk farve, er også dekorativt i sig selv, så du ikke behøver at gemme det væk, når det ikke er i brug.

Haws vandkande: En vandkande er god at have ved hånden, når du skal vande planter som står i krukker og plantekasser, rundt omkring i haven. Denne smukke vandkande er fra Haws, som må være det der svarer til vandkandernes Rolls Royce. Den smukke vandkande er af klassisk design fra 1886, fremstillet i robuste og rustfri materialer, som kan rumme hele 8 L vand.

Living By Heart udelys: Vi danskere er vilde med stearinlys, hvilket går hånd i hånd med den “hygge”, som er vi efterhånden er kendte for. Disse praktiske udendørslys er oplagte til den danske sommer, da de tåler vind og lettere regn. Lys som disse er prikken over i’et, på en hyggelig sommeraften.

Vi håber at du får nogle dejlige stunder i din have, til denne sommer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *