Derfor skal du vælge pendler i rattan

Pendler er fantastisk velegnede til at lyse op. På grund af pendlens form og størrelse er den god til at fordele lyset, især i større rum. Dens flotte, afrundede design gør den til en hel skulptur i sig selv. Derfor er den også god til at give større rum som køkken eller stue lidt ekstra karakter.

Hvis du gerne vil have en markant lampe med effektiv belysning, er en pendel et godt bud. Vores nyeste lampefavorit er en pendel i rattan.

Hvorfor bør du overveje en rattan pendel? Fordi det er en virkelig velegnet loftslampe, hvis du vil opnå en hyggelig og varm stemning. Pendlens moderne udtryk giver rummet kant, og selve materialet – naturrattan – giver en hyggelig og varm generel belysning til rummet.

En fin indretningsidé kan for eksempel være en kombination af en lampe i naturflet med hvide lyse rammer og rent træ. Det giver en forstærket stemning af varme og hygge til rummet.


I et rum med en høj loftshøjde hænger pendlen fint over det runde bord og giver fylde og dekoration til rummet.


Tilføj et stref af naturen med en lampeskærm i flet. Denne pendel i flet har en fin organisk udformning og giver en blød og naturlig belysning.


Dou-serien håndflettet af naturlig rattan i geomtriske former,  giver et nedadrettet lys og lader samtidig små glimt stråle igennem selve skærmen.


Her tilføjer de runde former og materialet en varm stemning til rummet, og understreges fint af blandingen af den rustikke hvide væg, naturfarvet boligtilbehør og umalede træmøbler.


Her en unik udgave af en håndlavet pendel i ratten, hvor der er benyttet forskellige fletteteknikker. Placer den over et spisebord og skab en varm hyggestemning.

Skriv et svar