Om os

Altomindretning.dk er stiftet af Betina Flies, som dagligt arbejder med indretning og boligstyling.

Altomindretning.dk er et bolig website med fokus på design, funktionalitet og personlighed. Det er et boligunivers, hvor du bliver inspireret til at få det optimale ud af din bolig. Hjemmesiden udsprang af mit eget ønske om et sted, hvor jeg kunne få nye ideer til styling og indretning af boligen. Inspirerende boligindretning handler ikke om, at boligen skal være perfekt, men om at få det bedste ud af din boligsituation og skabe et hjem, hvor der er rart at være.

Altomindretning.dk handler om inspiration. Her bliver du guidet igennem forskellige trends og indretningsmuligheder med afsæt i funktionalitet. Filosofien bag sitet er, at det skal være simpelt, smukt og gøre hverdagen nemmere. Vores fokus er på det enkle – moderne skandinavisk stil med et twist af klassisk design og vintage. Vi har fravalgt reklamer, da det er vigtigt for os kun at anbefale møbler og design, som vi selv kan stå inde for. Når vi engang imellem bringer sponsoreret indhold, er det derfor altid i tråd med vores ønske om at præsentere dig for nye, spændende ideer. Vi arbejder ud fra konceptet om, at god boligindretning skal både være smuk og praktisk – det skal være noget, du kan bruge i hverdagen. Derfor vil de fleste artikler her på sitet være oplæg om generelle ideer, som du selv kan tilpasse i forhold til dit eget hjem og personlighed.

God boligindretning handler ikke om altid at følge de nyeste trends, men om at skabe en funktionel bolig. Derfor får du på Altomindretning.dk overblik over en række indretningstips og sammensætninger af farver og møbler, der kan give dig videre inspiration.

Altomindretning.dk handler om, at det skal være nemt at skabe det hjem, du drømmer om. Derfor er det ikke kun boliginspiration, men også en webshop, der gør det let og nemt for dig at skaffe de ting, du har brug for til din boligindretning.

Har du spørgsmål eller er der noget, du savner at læse om eller i webshoppen, vil vi altid gerne høre fra dig – din mening er vigtig for os.

Vi håber, du bliver inspireret!

Vil du samarbejde med Altomindretning.dk?
Vi er altid på udkig efter nye ideer og inspiration. Hvis du er en virksomhed eller et brand, der søger samarbejdspartnere, hører vi gerne fra dig. Du kan kontakte os her.