10 flotte magasinholdere til din stue

Magasiner er ikke noget, vi nødvendigvis smider væk når vi har læst dem, mange har en tendens til, at ville beholde deres magasiner, eller i hvert fald yndlingsudgaverne. Men magasiner er heller ikke bare magasiner længere, med udgaver som Kinfolk, Oak, A New Type Of Imprint Magazine og andre mere stilede og indholdsrige livsstilsmagasiner, er der i sandheden noget, der er værd at gemme. Der er typisk lidt mere gods i disse magasiner, de minder næsten mere om kunstbøger, end magasiner. De kan derfor også sagtens have sin plads i indretningen, da forsiderne ofte er utrolig smukke. Men hvor skal alle disse magasiner gemmes? Vi har fundet 10 bud på magasinholdere til dig, så du på æstetisk vis kan opbevare dine yndlingsmagasiner i stuen.

  1. Magazine Keeper af Kristina Dam: Her ser vi en smuk nyfortolkning af den klassiske magasinholder. Med detaljer som messingfødder og en afsætningsplade i marmor, er den i sandheden noget helt specielt. Holderen fås både i sort og hvid.
  2. Herman Magazine Stand af Ferm Living: Her har vi en vintage-inspireret magasinholder, som dog lever op til tidens tendenser med detaljer af messing og læder, og ikke mindst det slidstærke lærred.
  3. Vega magasinholder af Foxy Potato: Vi er ret vilde med denne simple magasinholder i egetræ. Det er den ultimative løsning, hvis du har nogle magasiner og bøger, som du gerne vil udstille i din indretning, som små kunstværker. Holderen fås i forskellige længder.
  4. Curva magasinholder af AYTM: Denne magasinholder er en skulptur i sig selv, og vil helt sikkert bringe et sofistikeret touch til din indretning. Det er ikke engang nødvendigt med fine magasiner, selv med aviser vil denne holder tage sig godt ud.
  5. Enter Magazine Holder af Ferm Living: Her har vi en anden magasinopbevaringsløsning fra Ferm Living, i samme materialer som Herman holderen. Magasinholderen skal hænges på væggen, og er dermed perfekt til den lille bolig, hvor der ikke er så meget gulvplads.
  6. Magasinholder af Mo Denmark: Her har vi en anden væghængt model, til dem der ikke har ligeså mange magasiner at opbevare. Magasinholderen udstråler kvalitet, med kernelæder og messingskruer. Hvis man har brug for flere opbevaringslommer end den ene, kan man få dem lavet i forlængelse af hinanden.
  7. Magasinholder af Hübsch: Her har vi den ultimative simple magasinholder. Magasinholderen har et meget stringent og stilrent formsprog, men fordi den er lavet i egetræ, har den også en nordisk varme over sig.
  8. Kuvert hylde af Skagerak: Denne magasinholder er lavet til at kunne opfylde to funktioner. Hvis du vender spidsen opad, har du en lomme til opbevaring af magasiner, men hvis du vender spidsen ned, skabes der en hylde hvor du for eksempel kan udstille lysestager. Holderen er af stål og fås i flere farver.
  9. Magasinholder af SkabRum: SkabRum har lavet denne magasinholder i birkekrydsfinér, med en strop af kernelæder. Den æstetiske holder fås i forskellige størrelser, til forskellige brugsscenarier.
  10. Loge magasinholdere fra House Doctor: Disse magasinholdere købes 3 sammen, og fremstår som en stilren og flot vægdekoration i sig selv. Hvis du har en minimalistisk indretningsstil, med kant og rene linjer, er dette helt klart magasinholderen for dig.

Hvis du har mod på at lave din egen magasinholder, kan du læse med her, hvor vi giver 5 bud på en DIY magasinholder.

Denne artikel kan indeholde affiliatelinks.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.