NÆRVÆR – En æstetisk gourmetrestaurant og vinbar

NÆRVÆR er en ny gourmetrestaurant og vinbar på Krøyers Plads i København, med en yderst vellykket og æstetisk indretning. Som navnet indikere, så lægges der her vægt på nærvær, samt en hyggelig og intim stemning. Restauranten lever fuldt ud op til konceptet, med kun plads til 10-12 gæster ad gangen. Restauranten ligger smukt placeret, lige ud til vandet, og med udsigt til Nyhavn.


Restauranten er tegnet og indrettet af Norm Architects, som udover at have designet nogle skønne produkter, også har en række vellykkede indretningsprojekter bag sig. NÆRVÆRs rustikke rammer, som tager udgangspunkt i rå materialer og mørke farver, giver stedet et industriel look, på en afslappet og hyggelig måde.


Velourstole i brune toner, og store majestætiske planter, giver stedet et elegant og luksuriøst touch, som er en smuk kontrast til det rå og industrielle. De mange forskellige flader og materialer komplimenterer hinanden rigtig godt, og gør indretningen dynamisk. Med højt til lofts og luft mellem møblerne, bibeholder restauranten en minimalistisk indretning, som sætter gæsterne i fokus.


Udover velour og planter, er her også rustrøde toner, træstole og vaser af keramik, som alt sammen giver indretningen en lækker tekstur, og bidrager til den intime og hyggelige stemning. Kontrasten mellem det rå og det bløde, det industrielle og det elegante, samt de varme og de kolde materialer, gør indretningen af NÆRVÆR til et utrolig spændende og vellykket projekt.

Selvom bare indretningen af NÆRVÆR er et besøg værd i sig selv, er her også meget at komme efter når det gælder gastronomiske oplevelser.

Billeder via Norm Architects 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *