På besøg hos Tehama

Vi er på besøg hos 452 Tehama, som har været igennem en optimering både i indretningen og arbejdsprocesser. Her fortæller rummene en historie om en lille design virksomhed, der bliver større og tilføjer flere talenter og udvider rækkevidden i både dets fysiske rum og arbejdsvanerne, der er udviklet igennem de sidste 24 år.

I den nye indretning er de individuelle skriveborde indskrænket til mindre borde, så der er mindre plads til at sprede sig, men derimod indrettet et studierum, hvor alle materialer kan være centralt placeret. Resultatet giver adgang for alle og mere albuerum på mindre arbejdspladser. Og endnu bedre en styrket forpligtelse til at arbejde sammen og dele ressourcer. 

1

En trappe opgang er fint ud smykket med tapet der bryder de eller lyse flader.

2
Et langt arbejdsbord i rummet med plads til mange arbejdsstationer. Ved siden af møbleret med små stationer til møder og andre designprocesser. De forskellige mødelokaler og telefonrum af varierende størrelser, giver de forskellige teams mulighed for at arbejde sammen mere effektivt og spontant.

4
Et rum med arbejdsbord og værktøj til diverse workshops.

5
På væggene er projekter, materialer og ideer opbevaret på diverse moodboards. 

6
Et fælles område er indrettet med et langt højbord, som giver plads til både fælles måltider, arrangementer og uformelle møder. Møblerne er en spændende kombination af støvet pastel/grøn reolvæg med åbne træhylder og en smuk pendel over det lange bord.

Foto: O+A Studio/ Fotograf: Jasper Sanidad

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *