Stemningsfyldt og huleagtig bolig, på kun 39 kvm!

Vi bruger ordet “huleagtig” om denne bolig, fordi den er indrettet med meget mørke elementer, mørke vægge og et mørkt køkken. Det strider imod alle regler om, hvordan man skal indrette en lille bolig, men måske netop derfor, er den så unik og vellykket. Boligen emmer af personlighed og kant, og det er tydeligt at her bor en person, som har stærke holdninger til sine omgivelser.

Kom med indenfor.

Her ser vi et smukt og unikt køkken, i en meget mørk farve. Men det fungerer fordi at køkkenet vender ud mod dagslyset, og ikke er lukket inde i et smalt rum.

Man har valgt stilrene og smukke elementer der passer godt ind tilde mørkegrå skabe.

Se lige de skønne greb på køkkenlågerne, vi er helt vilde med dem. De passer helt perfekt ind i rummet.

Her er endnu en mørk væg, der spiller sammen med køkkenet og den mørke velour sofa. Det giver dog et friskt pust og en god kontrast, at endevæggen er holdt i en hvid farve, med hvide hylder, hvid bordplade og en hvid stol.

Det er utroligt at man på kun 39 kvm kan få et rummeligt køkken med lille spisebordsplads, en stor sofa, et lille hjemmekontor og et soveværelse!

Man kan jo altså bare ikke gå galt i byen med en New Yorker glasvæg. Det er et altafgørende element for denne lejlighed, og den har stor del af æren for at denne lille lejlighed fungerer så godt som den gør. Det giver en rumlighed til stue- og køkkenområdet, og tillader dagslyset at flyde frit imellem rummene.

En smuk og personlig lille gallerivæg, med sort hvide billeder, der fungerer rigtig godt på den grå væg. Det giver også en superfin effekt at man har malet døren i samme farve som væggen.

Det giver et rigtig luftig og let udtryk at man har valgt et rundt spisebord, og ikke et kvadratisk som man har klistret op ad væggen.

Fin lille indbygget garderobe, med et meget smukt og skulpturelt spejl. Alt i alt, en stemningsfyldt, gennemført og funktionel lille lejlighed.

Billederne er fra den svenske ejendomsmægler AHRE

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *