Kom i gang med “indoor gardening”

Øget fokus på planter i hjemmet, er en indretningstendens der har taget os med storm de sidste par år. Især i byerne er der opstået en voksende lyst til at forplante byrummet, og omgive sig med grønt i hjemmet. Den nyeste tendens indenfor planter i hjemmet, er såkaldt “Indoor gardening”. Indoor gardening er til byboeren der går med en lille gardner eller landmand i maven, eller til dig som dyrker din have om sommeren, men savner noget at dyrke i vintermånederne. Takket være nogle nye opfindelser, er det nu nemmere end nogensinde at dyrke dine egne urter og planter indendøre, hele året rundt. Det er både hyggeligt, dekorativt og du kan være sikker på at nyde dine urter uden pesticider og forurening!


IKEA har lavet disse mini drivhuse KRYDDA og VÄXER der giver dig mulighed for at dyrke krydderurter og kål indenfor. De sælger sågar også frø, gødning og spireblokke, så det har aldrig været nemmere at komme igang! Husene fås i forskellige størrelser, både til dig der vil gå all-in, men også til dig der blot ønsker et lille hyggeprojekt til køkkenbordet. Indoor gardening er også en god måde at involvere børn i dyrkning og madlavning på.


Urban Cultivator har også et bud på, hvordan du kan integrere din helt egen køkkenhave i dit køkken. Det er i form af en Kultivator som denne, som enten kan integreres ind i selve køkkenet eller stå frit på hjul. De fås i forskellige størrelser, og er også velegnede til restauranter der gerne vil dyrke deres helt egne urter og spiselige planter. Der er nemlig prestige i at have grønne fingre, og være en bevidst forbruger!

Plantui er en anden helt genial opfindelse. Her behøver du ingen grønne fingre at have, Plantui passer dine planter selv og sørger for at regulere vand og lys, ikke engang jord er nødvendigt. Du køber blot nogle plantekapsler, med alt fra krydderurter, til kål og blomster, tilføjer vand og næringsstoffer, slutter Plantui til strøm, og så sætter dig tilbage og iagttager den magiske proces.
Skriv til info@altomindretning.dk for mere information.


Water Garden – Back to the roots, er et andet sjovt projekt hvor du både kan have fisk og planter der passer sig selv, eller rettere sagt hinanden. Dette er nemlig intet mindre end et mini økosystem, hvor planterne renser vandet, til gengæld for at den liver af fiskens affaldsstoffer. Du kan bruge krydderurter, eller hvilke som helst planter.

Vi håber at du er blivet inspireret til at komme igang med din indoor gardening.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *