Skydedøre

En skydedør kan være utrolig nyttig, i mange forskellige sammenhænge. Skydedøren er for eksempel oplagt at bruge i små rum, hvor pladsen er trang, og vinklerne måske skæve og væggene skrå. Ved at erstatte skydedøren med en almindelig dør, slipper du en dør der åbner op i rummet, og optager dyrebar plads. Skydedøren kan især være nyttigt til udvendig montering, på små badeværelser. En skydedør kan du også skræddersy på mål, og endda skære formen til, så den passer til din døråbning.

Skydedøren er også rigtig god at bruge som rumdeler, for eksempel mellem stue og køkken. Døren er dekorativ i sig selv, både når den står åben og lukket. Du kan også vælge, at sætte en dør i New Yorker stil på skydedørsbeslagene, således at lyset kan strømme igennem de to rum.

Skydedørsbeslag kan også bruges til at skabe alternative og dekorative låger eller skabsdøre, for eksempel foran tøjskabet eller garderobeskabet i entréen. Skydedøren kan ligeledes placeres foran steder du ønsker at afskærme, for eksempel foran en rodereol, dele af dit køkken, hjemmekontoret, vaskesøjlen eller endda foran dit fjernsyn. Et smedejernsbeslag er også oplagt at bruge, til et bryggers, et walk-in closet eller et spisekammer.

Udover de mange praktiske formål, som en skydedør kan bruges til, er en skydedør ikke mindst et dekorativt og unikt indslag i dit hjem. Vores markante og stilrene jernbeslag, giver dig mulighed for at ophænge hvilken som helst dør, som passer til dit hjem. Det kan være alt fra den rustikke trædør, til den minimalistiske hvide dør, vintagedøren, den farvede dør, den rå mdf plade, New Yorker døren, metaldøren eller noget helt ottende. Kun fantasien sætter grænser for de mange formål og forskellige udtryk, du kan skabe med en skydedør.