Skydedør i smukke omgivelser hos ViSSEVASSE

ViSSEVASSE er et københavnsk design- og papirstudie, som er kendte for deres sortiment af smukke plakater. Vi har haft æren af at levere skydedørsbeslag til opføring af et utrolig charmerende lille glashus, til ViSSEVASSEs kontor på Amager.


Det lille grønne hus, som står så smukt i det store åbne lokale, tilføjer en dynamisk kontrast til de hvide rammer. Skydedøren gør at det lille hus kan lukkes til, uden at man behøver at have en klodset dør, som går ud i rummet og bryder med husets grafiske linjer.


De mange grønne planter i det lille glashus, giver referencer til et drivhus og bidrager til et godt indeklima i rummet. Glasvæggene passer utrolig godt ind i lokalets industrielle og rustikke rammer, og tilføjer et New Yorker vibe til kontoret.

Herunder kan du se nogle af de smukke plakater som ViSSEVASSE skaber i disse æstetiske omgivelser.


ViSSEVASSES plakater, som er i bløde pastelfarver, har nogle simple og drømmende motiver, og nogle af dem har også referencer til noget gammeldags og nostalgisk. ViSSEVASSE er ligeledes meget kendte for deres plakater af byer og lande, med kendetegnende arkitektoniske motiver.


Selv er vi meget begejstrede for deres California Dreaming serie, og selvom billederne ikke har ViSSEVASSES kendetegnende grafiske streg, så går den alligevel godt i tråd med deres univers af pastelfarver og poetiske motiver.

Du kan købe ViSSEVASSES plakater her.

Vil du have din egen skydedørsløsning?

Se mulighederne her

Kunne du tænke dig at inddrage en skydedør i din egen bolig? Så hjælper vi dig gerne videre med en specialdesignet løsning. Se vores udvalg af skydedøre og skydedørsbeslag på webshoppen, og tøv ikke med at kontakte os for yderligere vejledning.

Skriv et svar